Meddig lesz még ilyen nyugtalan éjjelente 2 éves kisfiam?
Hogy átmeneti senki nem tudja.
ìrod hogy kisfiad bölcsi elött sme volt jó alvó, így a blcsi még egy óriási élmény amit éjszaka felkell dolgozni.
rengeteg felnött van aki rossz alvó, ezellen igazából semmit nem lehet tenni. Lehet csillapodik, lehet tinikent megint erös lesz, de valószínü soha nem lesz az a szuper alvó ember.
Az én 2 évesem is elég nyugtalanul aludt és alszik most is!Igazából 4 hós kora óta minden éjjel felébred többször is. Pedig egész nap együtt vagyunk, ő nem bölcsis. Szerintem nem érik nagyon "extra" ingerek. Ő ilyen, lehet, hogy később is így fog aludni!Ja és általában félig nyitott szemmel, nagyon éberen alszik, szerintem ezért is ébred fel folyton!
Nyilván a te kisfiadnak most rengetek új dolog van az életében, emiatt még izgatottabb, de ha előtte sem volt jó alvó, akkor nem hiszem, hogy ez hipp-hopp megváltozik!
Azért reménykedni lehet, én is nagyon várok már egy olyan éjszakára, amit átaludhatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!