Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig lesz még ilyen nyugtala...

Meddig lesz még ilyen nyugtalan éjjelente 2 éves kisfiam?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hete kezdtük a bölcsit és nagyon szereti. Éjjelente sokszor ébred és beszél is álmában. Általában játékokkal kapcsolatosan beszél 1-2 szót. Eddig sem aludta át általában az éjszakát, de most még nyugtalanabb. Átemeneti ez ugye? Nálatok volt ilyen? Meddig tartott?

2012. febr. 26. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogy átmeneti senki nem tudja.

ìrod hogy kisfiad bölcsi elött sme volt jó alvó, így a blcsi még egy óriási élmény amit éjszaka felkell dolgozni.

rengeteg felnött van aki rossz alvó, ezellen igazából semmit nem lehet tenni. Lehet csillapodik, lehet tinikent megint erös lesz, de valószínü soha nem lesz az a szuper alvó ember.

2012. febr. 26. 08:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Talán kicsi olyan is lehet benne, hogy kevesebbet vagyunk együtt? Úgy akar elaludni, hogy összebújunk. Ma pl. már éjjel 1-kor ébredt és mondta, hogy bújjunk össze. Átvittem magunk közé és ahányszor ébredt, mindig átölelt, úgy aludt vissza.
2012. febr. 26. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én 2 évesem is elég nyugtalanul aludt és alszik most is!Igazából 4 hós kora óta minden éjjel felébred többször is. Pedig egész nap együtt vagyunk, ő nem bölcsis. Szerintem nem érik nagyon "extra" ingerek. Ő ilyen, lehet, hogy később is így fog aludni!Ja és általában félig nyitott szemmel, nagyon éberen alszik, szerintem ezért is ébred fel folyton!

Nyilván a te kisfiadnak most rengetek új dolog van az életében, emiatt még izgatottabb, de ha előtte sem volt jó alvó, akkor nem hiszem, hogy ez hipp-hopp megváltozik!

Azért reménykedni lehet, én is nagyon várok már egy olyan éjszakára, amit átaludhatok!

2012. febr. 27. 14:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Most a fogára is gyanakszom, majd látjuk. Még 3 foga nem nőtt ki, akkor szokott még így ébredni éjjel, ha a foga nő. Hát igen, még nálunk sem volt olyan hét, hogy éjjel ne ébredt volna. Kb. 2, talán 3 éjszaka volt, amit egymás után eddig átaludt.
2012. febr. 27. 16:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Kinőtt egy foga! Szerencsére már csak 2 van hátra. :)
2012. márc. 5. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!