Hogy volt az első gyerekkel amikor újra terhesek lettetek?
Nálunk majdnem napra pontosan két év különbséggel születtek. Soha egy percig se volt gond, imádják egymást. A lányom nagyon szereti az öccsét, első pillanattól kérte az ölébe, puszilgatta, soha meg se próbálta bántani. A kicsi meg isteníti a nővérét.
Most várom a harmadikat, a lányom 3 és fél éves, teljesen odavan, naponta nézegeti a pocakomat és alig várja, hogy kibújjon a tesó. A fiam még csak másfél éves, ő úgy tűnik, egyelőre nem fogja fel, mi van.
Szerintem fontos a felkészítés, beszélgessetek sokat, vond be amibe csak lehet a nagyobbat és nem lesz gond. Én még a végén egy uh-ra is bevittem a lányomat - nem volt tervezett a dolog, csak nem tudtam kire bízni - no az telitalálat volt. A doki mondjuk nagyon kedvesen állt hozzá, megkérdezte tőle, megengedi-e, hogy megnézze a kistesót... A lányom megengedte, aztán amikor meglátta a monitoron, egész eufórikus állapotba került, le se vette a szemét a képernyőről és nevetett. :-) Úgy gondolom, valóságosabbá vált a számára így. Jó volt, hogy bevittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!