Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy volt az első gyerekkel...

Hogy volt az első gyerekkel amikor újra terhesek lettetek?

Figyelt kérdés
Most vagyok 17hetes és van egy 2és fél éves kislányom.Nem tudom hogy fog reagálni a kicsire,ha megszületik.Akkora már betölti a 3.évet.Kicsit félek mi fog történni,hogy fog viselkedni.Tapasztalatokat kérnék.
2012. febr. 22. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:
3hetes baba,2éves 7hós fiú.Nálunk minden OK.Nagyon szereti és tetszik neki a kistesó.Ritkán piszkálja.Amikor mi is foglalkozunk a babával az nagyon érdekes és ő is végig ott van és "segít".Abszolút nem féltékeny mééég.Sok mindent a kistesóhoz csatol.Gergő mese.Gergő zene stb.Szerintem amikor el kezdene játszani 1év múlva és osztozni kell a játékokon,talán akkor kell újra írni a választ :-)
2012. febr. 22. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk majdnem napra pontosan két év különbséggel születtek. Soha egy percig se volt gond, imádják egymást. A lányom nagyon szereti az öccsét, első pillanattól kérte az ölébe, puszilgatta, soha meg se próbálta bántani. A kicsi meg isteníti a nővérét.

Most várom a harmadikat, a lányom 3 és fél éves, teljesen odavan, naponta nézegeti a pocakomat és alig várja, hogy kibújjon a tesó. A fiam még csak másfél éves, ő úgy tűnik, egyelőre nem fogja fel, mi van.

Szerintem fontos a felkészítés, beszélgessetek sokat, vond be amibe csak lehet a nagyobbat és nem lesz gond. Én még a végén egy uh-ra is bevittem a lányomat - nem volt tervezett a dolog, csak nem tudtam kire bízni - no az telitalálat volt. A doki mondjuk nagyon kedvesen állt hozzá, megkérdezte tőle, megengedi-e, hogy megnézze a kistesót... A lányom megengedte, aztán amikor meglátta a monitoron, egész eufórikus állapotba került, le se vette a szemét a képernyőről és nevetett. :-) Úgy gondolom, valóságosabbá vált a számára így. Jó volt, hogy bevittem.

2012. febr. 23. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!