Érdemesebb venni egy olcsó babakocsit 21 hónapos fiúnak?
Figyelt kérdés
Általában meddig használják a babakocsit? Van egy jó 3 kerekű babakocsink, de 1 hónapban ha egyszer beleül, állandóan gyalogolni akar,vagy motorozik. Arra gondoltam, hogy eladom, és veszek egy olcsó esernyőre csukható kocsit (5000 Ft körül) a háromkerekűt meg eladom. Szerintetek érdemes lecserélni, vagy lehetséges hogy még akar babakocsizni. Soha nem szeretett babakocsiba lenni, általában mindig sírt.2012. febr. 20. 14:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem már elég nagy ahhoz hogy egy boltban megnézzétek együtt, hogy melyik tetszene neki(akár esernyőből is), mert ha mentek egy hosszabb útra, és elfárad, csak kényelmesebb, mint kézben cipelni :)
2/5 anonim válasza:
Nem értem miért kellene venni neki újabbat ha nem ül bele egy kicsit sem. miért nem jó a 3 kerekü amikor nagyon szükség lenne rá.
3/5 anonim válasza:
Ha nem szeret babakocsizni és jól tudtok nélküle közlekedni, felesleges pénzkidobásnak tartom. Lányom, bár nagyon szerette a babakocsit, két éves kora óta max 5X ült benne, akkor amikor nagyon kellett rohannom vhova és nem volt autóm.
4/5 anonim válasza:
Nekem se marad meg babakocsiba a kisfiam.Motorral megyünk mindenhova.De azért tartaláknak meghagytam,mert ha már nagyon álmos és éppen mennünk kell valahova,akkor beleültetem.
Én már nem vennék újat a helyedbe!Minek?Úgyse ül bele.
Nekem 2 éves volt decemberbe.
4 gyerkőc anyukája
5/5 anonim válasza:
az én kisfiam sem szereti. 6.án töltötte a 2. évet, de már télen alig használtunk kocsit. idén pedig még csak a közelébe sem mentünk, rég elcsomagoltam már. mondjuk ő állandóan cipelteti magát sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!