Az mennyire káros, ha egyáltalán káros, h a fiammal eggyütt alszunk?
Figyelt kérdés
2 éves,de szereti,ha ott vagyok,reggel is megébred,mondja,nyanya,és bujik hozzám szorosan,olyan jo ez,engem nem is zavar,csak sokan azt mondják,h ez nem jo a gyereknek.szerintetek?2012. febr. 19. 13:43
11/12 anonim válasza:
Nekem 21 hónapos fiú, úgy alszik el. hogy mellette vagyok, de utána kimegyek a mi szobánkba, valamikor éjszaka csak azt veszem észre, hogy mászik mellénk, ilyenkor hagyjuk elaludni, és utána visszateszem az ágyába. Engem is van hogy nyanyának hív:-)))))
12/12 anonim válasza:
Azzal nincs gond, hogy együtt alszotok el. De egész éjszaka nem a legjobb. Az a lényeg, hogy érezze bármikor odabújhat hozzátok, de tanulja meg, van saját ágya. Érdemes mindig berakni az ágyába amikor elaludt. Azért érdemes ehhez szoktatni, mert már 9 éves gyerekkel nem olyan jó együtt aludni, plusz még apával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!