Miben alszanak a gyerekek az óvodai alvás idején?
Figyelt kérdés
óvoda, alvás2012. febr. 18. 17:59
1/7 anonim válasza:
Pizsamában. Nekünk kell bevinni a gyerkőcnek és két hetente hazaadják kimosni, a szintén általunk vitt ágyneművel együtt.
2/7 anonim válasza:
pizsi. Lehet vinni ágyneműt is (én viszek neki mindent) de azt nem muszáj. Ha nem viszel ágyneműt, akkor ott adnak plédet. De huzatot vinni kell, bár ovija válogatja.
3/7 anonim válasza:
Pizsamában,pénteken hozzuk haza kimosni.Nálunk ágyneműt nem kell vinni,az oviban adnak! :-)
4/7 anonim válasza:
Nálunk nincs pizsi. Kiscsoportos a fiam és abban a ruhában alszanak, amiben játszanak. Ágyneműhuzatot kellett bevinni, kéthetente adják haza mosni. Én komplett ágyneműt vittem, párnával takaróval.
6/7 anonim válasza:
abban amibem játszanak bent.vagy leveszik azt is mert nagyon meleg van,igy nem fáznak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!