Milyen mesekönyvet vegyek 3 éves kisfiamnak?
Figyelt kérdés
Anna Peti Gergőn és Bogyo és Babocán kivűl.Ezek közül már majdnem mind megvan de szeretnék neki valami mást is olvasni.2012. febr. 17. 14:53
1/5 anonim válasza:
Igaz, az én fiam még nincs 2,5 éves (még 2 hónap), de nála most nagy kedvenc a Noddy és a Tűzoltó Sam. 3 napja folyamatosan azokat kell neki olvasni felváltva (azóta vannak meg).
2/5 anonim válasza:
2 éves és 4 éves fiaim vannak.
Szutyejev: Vidám mesék
Gőgős gúnár gedeon
Ezekben rövid, számukra is érthető, könnyen "megemészthető" aranyos kis mesék vannak.
Nálunk ezek vannak még a bogyóékon és annáékon kívül. Plusz az én régi mesekönyveim, de még nem igazán nekik valók.
3/5 anonim válasza:
Az én kisfiam is csak most lesz 2.5 éves, de nagy kedvenc mostanában a Boribon sorozat, Maszat sorozat, Micimackó könyvek, Tesz-Vesz Város, Kisvakond könyvek, Sün Balázs, Altató stb, és mindenféle mondókás és dalos könyv.
4/5 anonim válasza:
Kb. ahogy a 3. válaszoló írja.
Vidám mesék, Cini-cini muzsika, Kipp-kopp könyvek, Maszat, Tesz-Vesz város, Laci és az oroszlán
5/5 anonim válasza:
Az enyém is hároméves. Szereti nagyon a Kócost, bár szerintem elég nyakatekert a szövege. A Vidám meséket, az Öreg nénét. Amúgy beiratkoztunk könyvtárba, így bármit is választunk, nem kidobott pénz. Ja, ingyenes a könyvtár.Onnan most a kedvenc a Bertalan és BArnabás meg az Esti állatmesék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!