Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit kenjek a 3 éves kisfiam...

Mit kenjek a 3 éves kisfiam kirepedezett ujjaira?

Figyelt kérdés
Próbáltam már ezer féle krémmel,de ideig óráig használ csak minden.Sajnos tőlem örökölte a érzékeny bőrét.Nekem is jelenleg is nagyon csúnyán szét van nyílva az ujjaimon a köröm szélénél a bőr,vérzik és fáj nagyon.Szerencsére a kisfiamnak még nem ennyire súlyos de nem szeretném,hogy ilyen legyen neki mint az enyém.Esetleg valami gyógyszer,vagy vitamin, vagy homeós bogyó bármi ami használna, ha más nem belülről.
2012. febr. 16. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi is ugyanebben a cipőben járunk, pedig kézmosáshoz is mindketten a gyógyszertári hidrofiles szappant használjuk. Nekünk bevált az aloe verás zöldkrém ezt próbáltad már? Egyébként a komplex B vitamin, az A vitamin jó.
2012. febr. 16. 23:57
 2/5 anonim ***** válasza:
A shea vaj nagyon jó és nem mellesleg természetes.
2012. febr. 17. 05:59
 3/5 anonim válasza:
Nekünk is ez a problémánk,3 éves a fiam.Nem tudom,máshol is van-e ilyen,de itt Győrben van egy kenőcs,patikában készítik el,a neve: Seres krém.Csak isteníteni tudom.Egy Seres nevű doktornéni szokta ajánlani,az ő receptje alapján készítik.Kirepedezett,érzékeny bőrre,piros popsira,mindenre jó.Volt egy nagyon csúnya hasmenéses járványunk,szegénykémnek kirepedt a posija,hiába volt a Sudokrém,meg a Bepanthen,Körömvirág,csak ez segített.
2012. febr. 17. 09:08
 4/5 anonim válasza:
Gyerekorvos felírja.Ha esetleg érdekel,és felírják,én szívesen kiváltom Neked.Receptre 50 (ötven) Ft.Ennek a krémnek nagy legendája van,szerintem érdemes kipróbálni.Ha úgy gondolod,vedd fel velem a kapcsolatot privátban,én szívesen kiváltom,elküldöm,nem kérek pénzt érte.Mindennel együtt 200Ft-ot kibírok,örülök,ha segíthetek valakinek.
2012. febr. 17. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Shea vajat!!! nagyon jó

én vaterán rendelem, mert ott a legolcsóbb

2012. febr. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!