Mit kenjek a 3 éves kisfiam kirepedezett ujjaira?
Figyelt kérdés
Próbáltam már ezer féle krémmel,de ideig óráig használ csak minden.Sajnos tőlem örökölte a érzékeny bőrét.Nekem is jelenleg is nagyon csúnyán szét van nyílva az ujjaimon a köröm szélénél a bőr,vérzik és fáj nagyon.Szerencsére a kisfiamnak még nem ennyire súlyos de nem szeretném,hogy ilyen legyen neki mint az enyém.Esetleg valami gyógyszer,vagy vitamin, vagy homeós bogyó bármi ami használna, ha más nem belülről.2012. febr. 16. 23:34
1/5 anonim válasza:
Mi is ugyanebben a cipőben járunk, pedig kézmosáshoz is mindketten a gyógyszertári hidrofiles szappant használjuk. Nekünk bevált az aloe verás zöldkrém ezt próbáltad már? Egyébként a komplex B vitamin, az A vitamin jó.
2/5 anonim válasza:
A shea vaj nagyon jó és nem mellesleg természetes.
3/5 anonim válasza:
Nekünk is ez a problémánk,3 éves a fiam.Nem tudom,máshol is van-e ilyen,de itt Győrben van egy kenőcs,patikában készítik el,a neve: Seres krém.Csak isteníteni tudom.Egy Seres nevű doktornéni szokta ajánlani,az ő receptje alapján készítik.Kirepedezett,érzékeny bőrre,piros popsira,mindenre jó.Volt egy nagyon csúnya hasmenéses járványunk,szegénykémnek kirepedt a posija,hiába volt a Sudokrém,meg a Bepanthen,Körömvirág,csak ez segített.
4/5 anonim válasza:
Gyerekorvos felírja.Ha esetleg érdekel,és felírják,én szívesen kiváltom Neked.Receptre 50 (ötven) Ft.Ennek a krémnek nagy legendája van,szerintem érdemes kipróbálni.Ha úgy gondolod,vedd fel velem a kapcsolatot privátban,én szívesen kiváltom,elküldöm,nem kérek pénzt érte.Mindennel együtt 200Ft-ot kibírok,örülök,ha segíthetek valakinek.
5/5 anonim válasza:
Shea vajat!!! nagyon jó
én vaterán rendelem, mert ott a legolcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!