Kisfiam napok óta mondogatja hogy ott van a kistesó anya pocakjában, meg a sajátját is mondja néha. Tapasztaltatok ilyet?
Kisfiam 17 hós volt, amikor teherbe estem. Kb 50 szót használt, abszolút nem beszélt.
2 hónapos terhes voltam, igazán nem beszéltünk még a párommal róla, a hasamat sem fogdostam. Erre a kisfiam is rámutatott, hogy baba, anya, ott baba.
Hát a hideg kirázott akkor, az biztos.
2009.01.09-én született, hogy ő kristály -e, nem tudom.
Azóta már 1 éves a kishuga. Azóta sem mondja, hogy baba van a hasamban. De terhes sem vagyok.
jövő hét elejére nem várom, nem tudom hogy mi lesz. az tény hogy vágyik rá- mármint a testvérre. Mi a férjemmel nem védekezünk de nem is görcsölünk rá... Szóval vagy-vagy ha jön szeretettel várjuk, ha nem akkor meg hármasban is jó. Egyszer már volt ilyen vagy 1 éve, akkor ugyan késett, de végül megjött, hogy mi lehetett ma sem tudom, mindenesetre kíváncsi vagyok a jövő hétre
köszönöm a válaszaitokat megy a zöld kezecske
Hát kiváncsi vagyok én is mi lesz. :)
Két éve én is hasonló helyzetben voltam. Tervbe volt a 3. baba. Aznap este terveztük az 1. telibe együttlétet a férjemmel :P amikor odajött a lányom egy rajzzal amin rajta voltunk mi, a két lányom és egy kisbaba. És kérdeztük hogy az a kisbaba meg ott kié? Ő nem is tudja csak úgy rajzolta. Férjemmel egymásra néztünk és mosolyogtunk, hogy ilyen nincs. Azután terhes is lettem és született egy öcsikéjük. :)
Már kezdődik a barnázás, ebből most tuti nem lesz baba.
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!