Barbi torta 5 évesnek? A baba ami a tortában van, egyben az ajándék is lehet, vagy azt külön szoktátok?
Ha vissza néz Valaki:
Ma megsült a Barbie torta!!
Hát nem volt olyan egyszerű,mint ahogy tűnt... A kuglóf forma amit vettem nem volt kuglóf forma,egy koszorú forma sült belőle. Életemben először a tortaformából sem szép piskótát sikerült kiszednem,hanem ferde tetejűt,így sütnöm kellett még egy tortalapot. Ha ez nem lenne elég,miután megtöltöttem a lapokat még csak a baba fenekéig sem ért fel az egész... Kész csőd volt!! Próbáltam ültetni a babát,de a lába így is kikandikált elég szépen a torta lapok közül. Végül a derekánál megoldottam a kiegyenesített torta tetejéről levágott tésztával,és némi cérnával (oda kötöztem a levágott tésztát) így,miután krémmel lekentem,már nem is látszódott hogy valamit benéztem volna :-) Viszont,majdnem kevés lett a krém - összesen 4 csomag pudingport csináltam meg. A díszítésnél a torta díszítőm,amit 100 ft-ért vettem az egyik százasban (gondolná az ember,hogy 1 díszítést kibír,de hát erről álmodni sem szabad!) szakadt szét,míg nem használhatatlan lett. Egy zacsi került elő,de annak a hegyét is sikerült valami ritka szerencsétlenül levágnom! Végül is a végeredménnyel elégedett vagyok :-) Remélem holnap a lányom is az lesz!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!