Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Itthon vagy óvodában? Ti...

Itthon vagy óvodában? Ti hordanátok?

Figyelt kérdés
Egy kis faluban lakunk átmenetileg,3 és fél éves a kislányom,az óvodában 21 fős a csoport,ebből 15 kisebbségi,nem vagyok rasszista,de ezek a gyerekek neveletlenek,és agresszivak,több délelöttöt töltöttem el a gyerekemmel együtt az oviba.Az óvónők képtelenek uralni a helyzetet,5 percenként volt verekedés a gyerekek között,és a szép szóból nem értenek,csak ha orditanak rájuk.Gondolom otthon is kiabálva beszélnek velük.
2012. febr. 14. 09:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ebből sok jó nem fog ráragadni jobb ha otthon van veled!!
2012. febr. 14. 09:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt hogy vinném ilyen helyre. Esetleg szomszéd faluban nincs normálisabb hely?
2012. febr. 14. 09:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos ez Nógrád megye,mindenhol sok a kisebbségi gyerek.Én is úgy látom jónak ha nem járatom ellenben vágyik a gyerek társaságra...és itt csak én vagyok neki.
2012. febr. 14. 09:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Meddig tart ez az állapot?
2012. febr. 14. 10:00
 5/10 anonim ***** válasza:

És hogyha összehoznátok a rendes családok gyerekeit? Pl egy hétvégén meghívnál pár gyereket, szülőt.

Akár egy olyan is kialakulhat ebből, hogy egyik alkalommal te ügyelsz a gyerkőcökre, másik alkalommal egy másik anyuka.

Persze nem egy óvodányi kisgyermekre, de azért 5-6-tal el lehet bírni:)

2012. febr. 14. 10:19
 6/10 A kérdező kommentje:

Július végén költözünk vissza,még fél év,annyira sajnálom,hogy ilyen hátrányos helyzetbe hoztam őt,de nem tehettem mást anyagi okok miatt.Remélem mire megnő elfelejti,hogy milyen gyerekek közé járt.

Szoktak jönni hozzánk gyerekek,de nem az igazi nekem kicsit erőltetett.Szóval akkor inkább ne járjon,én is erre gondoltam.

2012. febr. 14. 10:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Na annyit még kibírtok :)) Még akkor se lesz lekésve semmiről. Még szerencse hogy legalább visszaköltöztök, el se tudom képzelni mit csinálnék ha nálunk ilyesmi lenne mert mi nem költözünk mostanában sehova az biztos vagy jó 5-8 évig.
2012. febr. 14. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha nem muszáj, nem vinném. Jó, hogy el tudtok költözni.
2012. febr. 14. 11:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Autód nincs? Nem tudod elvinni játszóházba valahová? Én nem vinném ilyen helyre oviba, az nem válik hasznára, ha olyan gyerektársaságban van, ahol csak verekedést, veszekedést lát.
2012. febr. 14. 12:04
 10/10 anonim ***** válasza:

"És hogyha összehoznátok a rendes családok gyerekeit?"

Na akkor meg ajvékolának hogy "rászizmus" meg kirekesztik a szegény cigány gyerekeket.

2012. febr. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!