Tudtok ajánlani olyan reggelizőpelyhet, ami nincs telenyomva cukorral, és egy 3,5 éves szívesen fogyasztja?
Figyelt kérdés
A szendvicset nem eszi meg, tejallergia miatt a péksütik nagy része is kilőve. (A reggelizőpelyhet tápszerrel issza.) Sajnos rákattant a csokigolyóra, de azt nem akarom adni neki.2012. febr. 13. 12:26
1/10 anonim válasza:
Főzz neki kukorica kását vagy tejbegrízt kakaóporral.
2/10 anonim válasza:
A kásák nem olyan finomak a ropogós pelyhekhez képest, legalábbis fiamnak nem jönnek be. Mi cheerios-t szoktunk venni, az nem tűnik olyan édesnek, és van benne hozzáadott kalcium (szintén tápszeres tejallergia miatt, ez ezért fontos nekünk). Azonban ez elég drága. A lidl-ben találtunk egy gabonakarikát, ami hasonlít hozzá. De ezek is cukrosak, nekünk sajna más nem vált be, ezzel legalább eszik vmennyi tápszert. Próbáld meg a natur kukoricapelyhet, esetleg kevés kakaóporral, az ropogós és finom.
3/10 anonim válasza:
Nesquick duo tápszerrel. Nem érdemes olcsót venni, mert nagyon rosszak :( Tapasztalat. Abban sok a vitamin, miért nem szeretnéd, hogy egyen olyat? Semmi baja nem lehet tőle szerintem. Kisfiam imádja, Ő tejjel eszi, és bevallom én is néha. :) Egyébként van többféle is, nézz szét pl. Tescoban, nézd meg mit tartalmaz, és az alapján vásárolj. Én mindig úgy szoktam.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A gabonagolyók szerintem azért nem jók, mert nulla a tápanyag bennük, csak cukor és tartósítószer. Nem vagyok bio anyuka, de egészségesen próbálunk táplálkozni. A Cherioo-t kipróbálom, jónak hangzik.
2012. febr. 13. 13:45
5/10 A kérdező kommentje:
Ja, és nem baj, ha drága, csak legyen jó az összetétel, és finom legyen :D. Mégegyszer köszi!
2012. febr. 13. 13:46
6/10 anonim válasza:
Mi Kellogs Special barack es sargabarackos muzlit eszunk. Nekem az a kedvemcem es a kisfiamnak is izlik foleg a barackok. :)
7/10 anonim válasza:
Ilyen szir szarokhoz szoktatjátok a gyereket aztán azért betegek.
Hozzáadott kalcium kell?
Főt tojás hajastul kézimixerrel péppétörve!
Abban aztán van kalcium!
Ha meg nem akar enni akkor nem éhes!
Majd eszik ha van túlélési ösztöne, a végén úgy el lesz kapatva, hogy semmit se fog megenni csak a cukrot.
8/10 anonim válasza:
Meg se tudják így tapasztalni az igazi ízeket, kapásból a műaromás szarokkal indítjátok útjukra amik aztán hiperaktivitást meg még a franc tudja milyen függőségeket vagy rejtett később kialakuló betegségeket okoznak.
Gratula!!
9/10 anonim válasza:
en is a cheeriost adom a fiamnak, teljes kiorlesu gabona van benne es mez. en atneztem az osszeset es ez tunt a legegeszsegesebbnek.
10/10 anonim válasza:
7-8-as válaszoló, még szerencse hogy Te és a Gyereked ilyen tökéletesek vagytok, mi lenne nélkületek ebből a társadalomból??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!