Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A fiam 19 hónapos, most fogok...

A fiam 19 hónapos, most fogok neki adni először tejet inni, viszont rengeteg minden ételben meg fogyasztja. Kell forralnom?

Figyelt kérdés
És ha igen, csak kezdetben, vagy több hónapig/évig? Hogy megy ez? Nem házi tejre gondoltam, hanem rövid lejáratú zacsis tejre.
2010. júl. 27. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Én kisfiam 16és fél hónapos és én is a zacsi tejet adom neki úgy 2 naponta már, nem forralom.
2010. júl. 27. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Én már úgy 1 éves kora óta adok tejet. Most 15 hós, eddig nincs baja tőle. Nem forralom neki. Én is a friss tejeket adom, nem házit és nem tartós tejet. Kezdetben azért keveset adj, és ha úgy gondolod forralhatod is. Ha nincs baja tőle, akkor mehet neki rendesen. A 2,8-as mehet. Nem kell higítani sem!
2010. júl. 27. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 11 hónaposan adtam először tejet forralatlanul! Semmi baja nem lett, utána sem forraltam soha!

Ő nagyon szereti a pocakját, imád enni,új dolhgokat kipróbálni, ezért mikor én ittam reggel Ő is belekortyolt és annyira ízlett neki h engedtem hadd igya.

Most már 2 éves elmúlt de reggel este 3 dl-t benyakal! :-)))

2010. júl. 27. 21:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam nagyon szereti e tejet, 1 éves kora óta issza, sosem forraltam csak a friss/termelői tejet, de azt még én sem iszom meg "nyersen" (így szoktam meg).

2010. júl. 28. 08:46
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2010. júl. 28. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!