Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy gyerek mikortól szokott...

Egy gyerek mikortól szokott tudni rajzolni?

Figyelt kérdés
Egyszerű dolgokra gondolok, pl virág, csillag, ház, felhő, stb.
2012. febr. 12. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
fiam 3 éves,annyira nem érdekli a rajzolás hogy csak na,de napocskát,kis segítséggel ember alakot,és köröket már rajzol,szerintem ha kicsit érdfekelné többre is képes lenne.
2012. febr. 12. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:

3 évesen madárfészket, gombolyagot (vagyis firkál)

vegyél neki olyan szögletes krétát, azt könnyebb fogni. És jó nagy csomagoló papírt.

Ilyet, ez sokkal jobb a kicsi kéznek.

2012. febr. 12. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gyerekfüggő. Az én 4,5 éves fiam kb. 2 hete kezdett el rajzolni. Idáig egyszerűen nem érdekelte, pedig sokszor leültem vele, hogy rajzoljunk, de csak irka firkát rajzolt, már majdnem szégyeltem, hogy az oviban csak az én fiam nem tud rajzolni, de még egy kört sem tudott lerajzolni. És kb. 2 hete teljesen magától leült rajzolni, amit mint írtam addig utált, és lerajzolt egy szabályos emberalakot füllel, szemmel, szájjal. És azóta imád rajzolni, mert sikerélménye lett, olyan autókat rajzol, hogy csak ámulok, pedig már tényleg kezdtem bepánikolni, hogy még a ceruzát sem tudta normálisan megfogni.
2012. febr. 12. 14:55
 4/5 anonim ***** válasza:

ilyet

[link]

2012. febr. 12. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:

A fiam 2 és fél évesen kezdett fejlábemberkéket rajzolni. (Tudod, olyat, aminek a fejéből "nőtt ki" a keze meg a lába :-) )

A lányom viszont inkább minket szeretett rajzoltatni, de amikor oviba került 3 és fél éves korában, pár hónap alatt bámulatos fejlődést produkált. Most 5 éves, és állítólag az átlagnál egy picit jobban rajzol (az óvónők szerint).

2012. febr. 12. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!