Hogyan lehet házilag pudingot készíteni?
Figyelt kérdés
Másfél éves kisfiam allergiás, így nem ehet tejtermékeket. A bolti pudingporban van tejszármazék, így abból nem tudok készíteni neki.
Rizstejből készíteném, csak nem tudom mit kell még tenni hozzá?
2012. febr. 10. 14:35
1/6 anonim válasza:
Magát a port mi néha helyettesítjük liszttel és cukorral (vaníliás esetén vaníliás cukor, csokis estén kakaópor). Általában finom! :)
2/6 anonim válasza:
Tojássárgájával vanília sodó. A tojássárgákat kikevered lisztel, hozzáteszed a tejhez és besűríted. Kakóval is ízesítheted ugyan így, hogy teszel a tojássárgához.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
2012. febr. 10. 14:42
4/6 anonim válasza:
dr oetker pudingporból van,amiben nincs tej.az eredeti vaníliásban biztos nincs,csokisban is van,amelyikben nincs
5/6 anonim válasza:
Az én kisfiam is tejallergiás. Ő még tojás is, úgyhogy én sodót nem tudok neki csinálni, így én is a dr. Oetker vaníliás pudingport használom.
Figyelj a vaníliás cukorra is, mert abbaól sem mindegy, melyiket használod. A Belbake-ben (Lidl) és a dr. Oetker-ben nincs tejszármazék.
Ha regisztrálsz a dr. Oetker oldalának allergiás menüpontjában, akkor felsorolja az oldal azokat a termékeket, amelyeket ehet a kisfiad.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Akkor kipróbáljuk a vaníliásat. (
igaz, én eddig csak csokisat néztem, ezért írtam,hogy nem találok a boltban)
2012. febr. 13. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!