Milyen elfoglaltságot találjak ki még neki?
A fiam 2 éves volt amikor a te helyzeteden volt. Magas vérnyomás is párosult hozzá.
Én mindenféle helyhez kötött dolgokat találtak ki.
gyurma, nyomda, gyöngyfűzés, kirakó, puzzle, építettünk, autóztunk a földön, megtanítottam ollóval vágni, ragasztani - amit lehetett a földön csináltunk, félig fekvő pozícióban voltam.
A 38 héten született a tesó, mert a vérnyomásom a csillagokban volt és be kellett indítani a szülést. A doki nem akart a gyógyszeradagomon emelni már. 32-ik héttől heti kétszer kellett CTG-re menni, és 1 UH-ra.
Ülj le vele festeni, só liszt gyurma, majd azt is kifesthetitek. Rajzoljatok, vágjatok ki figurákat, ragaszd hurkapálcikára, bábozzatok.
Játék konya, főzőcskézés. Legozás. Mese olvasás nézés.
Fujjál neki buborékot, kirakózzatok. Labdázás.
helyhez kotott szerepjatekokkal egeszitenem ki: boltban vasarlas, nalunk bejott, hogy az ágy a "szekér", es mi csomo helyre elmentunk szekerrel :D
a ferjem vett babapuzzlet (meg kell talalni az anyallat-babaallat parokat), meg van neki junior colorinoja, meg azzal elpotyog
szeretunk meg kivagni, ragasztani is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!