Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek hogy 3 éves kisfiam...

Mit tegyek hogy 3 éves kisfiam beilleszkedjen az oviba? Október óta óvodás.

Figyelt kérdés
Még itthon vagyok kislányommal. A lakás ablaka az ovi udvarára néz, így látom mit csinál odakint. 20 gyerekből 19 rohangál, játszik, ...stb. A kisfiam semmit nem csinál 1 órán keresztül! Az óvonéni mellet áll, vagy ül a motoron, de egy pillanatra sem tágít az óvonő mellöl. Egy ideig sajnáltam őt, aztán pár hétig bíztattam. Most már dühös vagyok. Nem tudom kire jobban. Magamra amiért 3 évig együtt játszottam vele a játszótéren, míg a többi anyuka a padon ücsörgött? Az óvonőre mert nem vonja be a játékba? A kisfiamra amiért ilyen kis félszeg? Más is volt ilyen helyzetben?
2012. febr. 9. 11:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Írod, hogy barátokat nevez meg. Lehet, hogy velük kellene első körben a kapcsolatot erősíteni, pl., meghívni magatokhoz őket, ha lehet, és szívesen mennének. Utána hátha könnyebben menne az oviban is a közös játék.
2012. febr. 9. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!