3 évet betöltött nem szobatiszta gyereket kötelesek felvenni az óvodába?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, idén már 3 éves kortól kötelező az ovi, de mi van ha még nem szobatiszta a gyerek? Van erről tapasztalatotok?2012. febr. 8. 15:21
11/12 anonim válasza:
Érdeklődni kell az adott oviban,mert óvodája válogatja.Én is úgy tudtam,hogy addig nem mehet a gyerek oviba,míg nem szobatiszta,de sok ismerősöm meglepődve hallgatta ezt,mert az ő gyerekük simán ment oviba pelenkásan.Szóval meg kell kérdezni,mert van ovi,ahol beveszik a gyereket.Például olyan településen,ahol egy ovi van,nincs másik.Mondjuk egy nagyobb településen(városban),ahol van 24 óvoda,azért ott már lehet válogatni,ott elhiszem,hogy nem mindegyik veszi be a pelusos gyereket.
12/12 anonim válasza:
Nalunk az oviba nem vesznek fel nem szobatiszta gyereket,viszont ha mar betoltotte a 2,5 evet es szoba tista akkor mar felveszik.Az en fiam is ugyvolt h mikor mentunk juniusba beiratkozni akkor meg pelusos volt,hazaertem levettem rola az udvaron a pelust es mondtam pisilhetsz,kakilhatsz.Es egyik naprol a masikra le is szokott napkozbe a pelusrol,ejszakarol csak nemolyan regen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!