Én néha együtt fürdök a 4,5 éves fiammal. Szerintem semmi kivetnivaló nincs ebben. Amikor fürdök és bejön hozzám, ő kéri, hogy szeretne velem fürdeni. Ahogy nő úgyis előjön a szégyellősége, és akkor már biztos nem fog velem együtt fürdeni.
2012. febr. 8. 14:52
2/17 anonim válasza:
A lányom 3 éves. Én néha szoktam vele fürödni. Apjával nem szokott, sőt be sem mehet a fürdőbe, mikor ő fürdik. Nem tudom mi lesz 2 év múlva, de én most még semmi kivetni valót nem látok benne! Nem írtad, hogy milyen nemű gyerkőcről van szó!
2012. febr. 8. 14:54
3/17 A kérdező kommentje:
Csak egyszer jött a védőnő olyan 5 óra körül!(este)már fürdött a párom és a kisfiunk 3 éves és 5 éves bementek apával fürdeni!
A védőnő meg MICSODA?EGGYÜTT?
Én nem látok benne semmi rosszat!Van hogy valamelyik velem is szokott fürdeni!
2012. febr. 8. 14:57
4/17 anonim válasza:
Jó nagy kádatok lehet. Szerintem inkább azon csodálkozott, hogy hárman is elférnek. Kisfiam már 2 évesen is külön akart fürdeni tőlem.
2012. febr. 8. 15:00
5/17 A kérdező kommentje:
Nagy kádunk van! :)
De ő nem azon csodálkozott!
Mert pont mondtam is neki hogy elférnek mert nagy a kád!
Ő meg: Hát ez nem egészséges a gyerekekre nézve!
Meg hogy nem lehet mert a gyerek érdeklődik meg stb stb
2012. febr. 8. 15:04
6/17 anonim válasza:
Minek megy a védőnő egy 3 és egy 5 éves gyerekhez? Ez sem teljesen egészséges és nem is természetes, nálunk 1 éves kora óta nem volt!!! Ha csak valaki nem hívta fel a figyelmét valamire!
2012. febr. 8. 15:07
7/17 anonim válasza:
A két és fél éves lányom rendszeresen szokott az apjával fürdeni, de előtte a férjem lezuhanyzik. Mi a meztelenkedésből nem csinálunk problémát, természetesen kezeljük. Ha nagyobb lesz, nyilván más lesz, és nem biztos, hogy fog együtt fürdeni bármelyikünkkel is, de egyenlőre még nagyon szeret játszani az apjával a fürdőkádban.
2012. febr. 8. 15:07
8/17 A kérdező kommentje:
Azért jön mert a kisfiam betöltötte a 3.évet!És a papirokat ki kelett tölteni!
Normális családban és normális anyagiakkal élünk külföldön!
Nem tudom most itt mire céloztál!
2012. febr. 8. 15:10
9/17 anonim válasza:
Semmire nem céloztam! Látom elindult a fantáziád! Mo-on nem jönnek ki egy 3 éveshez. Nekünk kell menni! Volt egy ismerősöm akihez viszont azért ment ki a védőnő, mert a szomszéd szólt, hogy nagy sírások mennek náluk és nézzék meg, nem verik-e a gyereket! Persze a szomszédnak nincs gyereke és ilyen kellemetlen helyzetbe hozta a családot, mikor rendes, gyerekszerető emberek! Gondoltam hátha nálatok is vannak ilyen jóindulatú szomszédok!
2012. febr. 8. 15:14
10/17 anonim válasza:
Nekem ugyan nincs még gyerekem,de semmi kivetnivalót nem látok abban ha együtt fürödtük a gyerekkel,mondom ezt úgy,hogy az én szüleim még akkor is magukra zárták a fürő ajtaját,ha csak pisilni mentek,tehát soha az életben nem láttam őket meztelenül.
Nyilván egy bizonyos kor után már nem ajánlatos együtt fürödni,főleg ellenkező nemű gyerekkel,de amig kicsi a gyerek ,addig szerintem nincs ezzel semmi baj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!