Leesésgátlós ágy ügyben tudnátok segyteni?
Babák kategóriában nem igen kaptam választ,gondoltam itt már többen lecseréltétek a gyerekek ágyát.
Ezt az ágyat néztük ki, írtam ki itt kérdést, de ilyen válaszokat kaptam,hogy ez inkább kanapé,hamar kinövi, stb.
Ti mit gondoltok???
15 hónapos a lányom,jövő hónapban kapná meg,mert nyáron érkezik a kistesó.
Kedves kérdező, ne haragudj, de láttam a többi kérdésedet, és nagyjából hasonló válaszokat kaptál mindenütt. Van, akinek tetszik, van, akinek nem. Van, aki praktikusnak tartja, van, aki nem. Volt, aki biztatott, hogy megvedd, volt, aki nem.
Engem igazán nem zavar, hogy sokszor megkérdezed, de mégis, milyen válaszokat vársz? Vagy ez reklám?
Egyébként én azt válaszoltam neked, hogy nemigen növi ki, de szerintem a szövet hamar elkoszolódik, elkopik, főleg az éleknél. Láttam már használatban több ehhez hasonló ágyat, és mindegyiknek elég csúnya volt a huzata.
Köszönöm a tippeket.
Nem haragszom, csak próbálok infót gyüjteni(nem reklám),kinek vált be, volt-e valakinek esetleg gondja.
Csak annyira kevés választ kaptam, gondoltam teszek még egy próbát. Más, semmi értelme kérdésekre érkezik 10-15 válasz,és nem gondoltam,hogy az ágy témában ennyire kevesek tudnak tapasztalatot megosztani.
5. vagyok, köszi a kulturált választ, picit tartottam a ledorongolástól :-)
(Azt én is láttam, hogy milyen jelentéktelennek tűnő kérdésekre is tömegével érkeznek a válaszok. Na meg cím alapján már lehet tudni pár témáról, hogy mivel jó kis szájkaratés lehetőség, így ugrik rá a jónép :-) )
Kedves Utolsó válaszoló!
Köszike,meg tudnád esetleg modnani hol láttal 15-21 e-ért ilyen ágyat. Eddig akárhol néztem, mind 25-27 körül volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!