Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális, ha egy 2,5 éves...

Normális, ha egy 2,5 éves gyereknek szájszaga van reggel?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 21:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

Szóval akinek a gyerekének van egy kis szájszaga reggel azt le kell pontozni :) Szépen vagyunk ám :D Egyébként is mondtam, hogy nem 2.5 éves (bár nem tudom, hogy miért baj, ha a 2.5 évesnek is van egy kis szájszaga reggel ami napközben elmúlik) hanem 4.5, de mindegy.

Minden esetre oda kell figyelni a gyerekre nagyon, ha valami gond van akkor azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, de azért mindennel nem kell vele dokihoz rohanni mindennel szerintem.

2012. febr. 8. 07:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Én fiam is 2,5 (múlt picivel), neki is szokott lenni ébredés után szájszaga, én csak "alvásszag"-nak hívom.
2012. febr. 8. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!