Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudnátok ajánlani 2.5 éves...

Tudnátok ajánlani 2.5 éves kislányomnak megbízható fejlődésneurológust, gyerekneurológust? 5/9 apgaral született csak szavakat mond, nem igazán kommunikál! BORZALMASAN AGGÓDOM MIATTA! REMÉLEM NEM AUTISTA!

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 20:50
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Tegnap voltunk! Mozgáskoordinációs zavar, megkésett beszédfejlődés. Ajánlották hogy feküdjünk be a Budai kórházba 3 hét fejlesztés kivizsgálásra! Állítólag így engem is be tudnak tanítani hogyan fejleszthetem itthon a leánykámat!Megkérdeztem hogy autizmusra utaló jelek vannak e, mire 15mp hallgatás után azt mondták autisztikus tünet enyhén jelen van!

Szóval most nagyon félek hogy mi lesz!A bennfekvéstől tartok hogyan bírja majd a kislányom!

Nem tudom mit tegyek!

2012. márc. 23. 11:03
 22/26 anonim ***** válasza:
Először is nyugodj, meg, mert már jó kezekbe került a lányod, és segítséget fogtok kapni! Ha nem tudod mit tegyél, csak arra gondolj, hogy valamit tenni KELL, mert magától nem fog elmúlni ez a probléma. És hát áldozatot kell hozni ennek érdekében, sajnos :-( Fel a fejjel, már nemrágódj, hanem tedd amit a dokik mondanak.
2012. márc. 23. 11:28
 23/26 A kérdező kommentje:

Az lesz! Érdekében mindent meg akarok tenni, mert később bánnám ha elszalasztanék bármilyen segítséget is!

BÍZOK ÉS BÍZOK ÉS BÍZOK

2012. márc. 23. 11:31
 24/26 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók! A diagnózisunk beszédértési zavar, vagyis kínai amit mi beszélünk, számára! De már van 3 mondata és sok sok új szó!Magyarul elkezdődött valami!

Ja és a lényeg nem Autista!!!!!Azt mondták okos kislány, aki gondolkodik! Már egyre több feladatot teljesít amit kérünk tőle!

Óvodában is még fejlesztés kell, logopédus és torna! De ez a legkevesebb számomra! Annyira boldog vagyok h nincs nagyobb baja!

Hálás vagyok a sok biztatásért!

2012. máj. 1. 20:44
 25/26 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Nagyon örülök, hogy végül jól alakulnak a dolgaitok! Gondolom, hogy mekkora kő eshetett le a szívedről, hogy kiderült, nem olyan nagy a baj, mint azt először gondoltad! Gratulálok a kislányodnak az első mondatához!

Szuper, hogy ilyen rövid idő alatt, ilyen látványos a fejlődés!

Sok sikert, kitartást, boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek! :)

Az egyik korábbi válaszoló voltam.

2012. máj. 1. 21:45
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)))
2012. máj. 5. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!