Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti milyen és mekkora ágyat...

Ti milyen és mekkora ágyat vettetek a kiságy után "nagy fiatoknak", " nagy lányotoknak"? És ez mikor következett be?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 14:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nagyfiam 22 hónapos, tulajdonképpen semmi baj sincs a kisággyal, nem is akar kimászni belőle, de mivel költözés előtt állunk, úgy gondoltam, hogy akkor már neki is legyen új "nagy" ágya. Olyasmit néztem én is mint az Ágymesternél is van. Viszont a méreten még mindig vacilálok. Elég a 160-as vagy legyen már inkább 180-as? Végülis kamaszkoráig ki kellene bírnia, nem? Akkor úgyis kell neki venni másikat,és akkor már legyen meg most a 180-as.
2012. febr. 7. 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha elfér, én 180-at vennék, az tényleg kitart kamaszorig, akkor meg gondolom úgyis kell majd új, addig el is használódik.
2012. febr. 7. 22:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia.Mi is ikeasat vettunk.Csak mi 10 ezeret plusz 10 ezer volt a szivacs.Tokeletes.Sztem eleg a kisebb meret.Ket es fel eves is elmult mar a lanyom mikor agyat csereltunk.A kicsiknek kell a biztosnsagot ado kisagy a szakirodalom szerint minimum 2 es fel 3 eves korukig en szemely szerint egyet ertek ezzel.Bar manapsag divat minel elobb lecserelni...mindenki maga tudja.
2012. febr. 8. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!