S. O. S. Miért nem tudok játszani másfél évesemmel? Csődöt mondtam anyaként?
Köszönöm Lányok!!! :)
Egy kicsit jobban is érzem magam....
És kipróbálok mindent,amit írtatok:)
Nagyon várom a jó időt már,mert akkor egész nap úton vagyunk...legalább a játszótérig,vagy biciklizni...és azért akkor több anyukával összefutunk...jobban telik az idő,a gyereket is könnyebb lefoglalni!
ha ez kicsit megnyugtat, én is unom :) sőt pont az előbb olvastam egy kérdést, másik anyuka is :D
de egyébként én is szégyellem, főleg hogy nálunk apa tök jól elvan a gyerekkel, jobban tud vele játszani mint én, na ezért duplán sz@r, hogy én vagyok az anyja, nekem kéne elsősorban, azt tessék....
2,5 éves a kisfiúnk, nincs el magában egy percre sem, és egyre jobban szeret szerepjátékozni, én az egyik figurával, ő a másikkal, és ki kell találni történeteket meg hogy ki mit mond, áááááá nekem nagyon nehezen megy
de legalább már én is tudom hogy nem csak én vagyok ezzel így :)
Szia!
Jó sok év eltelt, remélem túl jutottál a depin. A kislányod már 6év körül van, talán tesója is lett azóta.Biztosan nem olvasod, de remélem rájöttél közben, hogy nem szégyen egyáltalán, amit érzel,ez is az anyaság része. :)
Szépnapot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!