Másfél évesem egyszerűen nem hagyja, hogy megmossam a fogát?
Ismerős a helyet. Én volt hogy lefogtam, és szétfeszítettem a száját. Ez kétszer ment, többször nem volt szívem.
Néha vannak időszakok, amikor ellenkezik, most éppen szereti a fogmosást.
Nálunk segít az, hogy odaadom neki a fogkefét napközben fogkrém nélkül és turkálhat a szájában. Persze kell 1 hét, mire kicsit törlődik az incidens. Aztán most pancsi közben én szoktam beletúrni a szájába, és elég jól viseli.
Nem tudom mióta mosod neki, de ha most kezdenétek, régen rossz. Szerintem ha kicsi korától szokja a fogmosást, nincs ilyen gond.
Fogkrémet egyetlen egyet használhat-tudtommal- a Nenedent fluroridmentes változatát, a többit nem lehet lenyelni.
Lehet, fáj a foga, én elvinném fogorvoshoz, biztos, ami biztos. -főleg ha eddig nem volt ilyen gond, csak most.
nekem se engedi, pedig én is próbálom ápolni amióta kibújtak.
csak kicsit szoktam próbálkozni, kis sikerek után megdicsérem és nem erőltetem tovább, mindig egyre többet lehet.
majd csak eljutunk a normál fogmosásig.
Nálunk is voltak ilyen időszakok, pláne mikor jött 1-1 foga.
Persze ezt mindig utólag vettem észre. Ilyenkor sosem engedte, hogy a szájába nyúljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!