Akik odafigyelnek a fürdető összetételére, és nem akarnak ártalmas anyagokkal fürdetni, milyen fürdetőt használtok, mit ajánlanátok?
A Logona babafürdetőt itt meg tudod venni:
Lehet itt kapni más gyerek öko holmikat is (pl. fogkrém, sampont)
Lemásoltam neked a Logona babafürdető dobozáról és amit tudtam, azt magyarra fordítottam :) A fogkrémből én az ásványit használtam, annak nagyon enyhe az íze. A gyerekfogrém ízét nem ismerem, mert mi még nem tartunk ott, egyelőre egy fogunk sincs :)))
Összetevők: víz, lauryl glucosoide parfum (essential oils), disodium cocoyl glutamate, sodium cocoyl glutamate, körömvirág kivonat, kamilla kivonat, hidrolizált búzafehérje, glicerin, sodium lactate, lactic acid, limonene, linalool
Hidegen sajtolt, extra szűz kakaóvajat (nem szappan), rakok a fürdővízébe. Gyönyörűen feloldódik, bársonyos a bőre (amúgy atópiás dermatitises VOLT:)),
fürdés után pedig shea vajjal kenem be,
de most készítek krémet: 1 rész kakaóvaj, 2 rész shea vaj, 2 rész kókuszolajból.
Ez lesz a tuti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!