Pocsék anya lennék?!
Ti mennyit játszottok gyerekeitekkel?
Van egy 4.5 éves és 3 éves kisfiam!
Én nem sokat tudok velük játszani!
Rajzolni szoktunk meg mese!De más nem igen!
Nem tudok leülni kocsizni meg kockázni velük!
Ezért most pocsék anya lennék?
Mindenki játszik a gyerekeivel?
Nekem muszáj kivinni, mert az oviba gyalog megyünk, de pl a hétvégén gondoltam jófej leszek és hazahúzom a mamitól szánkón...na a 20 perc után már mondta, hogy bár autóval jöttünk volna :) Ha nem lenne muszáj és nem akarna nem vinném ki ebben a hidegben.
(tudod melyik féle társas jön be a lányomnak, nem is igazi dobós társas, mert attól hamar felkapja a vizet :) van egy egyensúlyozásra menő játékunk : [link]
ilyesmi, ezt nagyon szereti. Meg van még egy pár ehhez hasonló)
Köszi a linket!
Ez valóban jó lehet!
Holnap ugy is megyünk egy nagybevásárlóba remélem találok!
Csak azért kérdeztem a kintlétet mert az én fiaim még ebbena hidegben is kint lennének egész nap!Már a kisebbiknek folyika könnye a hidegtől de akkor se akar bejönni :)
Multhéten 2 napot voltunk csak kint nah meg persze a hétvégén!
Kedves Utolsó előtti!
Nem pontozlak le!
Nem tudom hogy olvastad e de itt mindenki azt irja hogy le szoktak ülni játszanni de nem hosszabb ideig!Meg sok a hétvégi program!
Szerintem aki 2órát vagy 3at tölt a gyerekével egyáltalán nem külömb annál a gyereknél akivel csak 30 peret játszanak!
Dehogy vagy az!
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!