Hol lehet most olcsón szánkót venni? Voltam pár multiban, nem találtam sehol, a neten is csak elvétve olyat, ami elérhető.
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 13:06
1/9 anonim válasza:
Nagyobb játékboltokban (pl. Regio) tuti van. Vagy sportáruházakban: Intersport, Decathlon (talán inkább az utóbbi esélyes).
2/9 anonim válasza:
A Regio webáruházában most pont nincs, de tavaly mi ott vettünk a gyerekeknek szánkót. Mármint nem a webáruházban, hanem az üzletben.
3/9 A kérdező kommentje:
Regio-ban, Decathlonban nincs nagyon, erről az oldalról rendeltem, ezt találtam a legjobbnak:
2012. febr. 3. 14:32
4/9 anonim válasza:
Akkor tévedtem, de látom, megoldódott. :-)
5/9 anonim válasza:
Mi most voltunk a csömöri Decathlonban és ott volt a hagyományos fa szánkó:9990FT-ért.
Tescoban is ennyi szokott lenni,nálunk most is van.(Gyöngyös)
6/9 anonim válasza:
Intersparba láttam olyan 9000 ft körül.
7/9 anonim válasza:
Tescoba láttam 4000 vagy 5000-t tegnap előtt.
8/9 anonim válasza:
A Hervisben még a múltkor volt az örsön.
9/9 anonim válasza:
Tegnap láttam a Veszprém-i Tescoban, tele vannak szánkókkal. Az árát nem néztem, mert nekünk van 2 szánkónk is, csak feltűnt, hogy minek az a sok szánkó a boltba, hisz hó sincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!