Hol árulnak minőségi matchboxot? Van még egyáltalán? Multiban, plázában lehet találni?
Figyelt kérdés
Mikulásra lenne, de nem a gagyi, hanem a régifajta érdekelne, ami fémből (vagy miből), vagyis nem műanyagból van.2011. nov. 14. 22:29
1/5 anonim válasza:
Néhány gagyibbat is lehet fémből kapni. Szerintem ha jó minőségűt akarsz, akkor az ilyen modellekkel foglalkozó boltokban kell keresni, esetleg nagyobb játékboltban, de ott már a 80% uk kínai gagyi.
2/5 anonim válasza:
matchbox egy márka.
igen az jó minöségü és ha bemész egy játék boltba vagy egy nagy áruházba akkor ezt a márkát keresd.
de ami szintén jó minöség, az a hotwheels szuper modelleket is lehet kapni. aztán ott a bburago is. valami siku márka is van, ami szintén jó, de azt hiszem van nagyon sok minöségi márka.
de ha felnöttnek veszed akkor lehet szuper modelleket kapni, ami szintén fémböl van és néhány vagyonokat ér.
3/5 anonim válasza:
Nekünk van egy csomó retro Matchbox-unk. Ha érdekel, írj!
4/5 anonim válasza:
Persze, bármelyik multiban lehet kapni, hatalmas választékban.
A Cora-ban pl. nem csak a polcon van, hanem ömlesztve is valamilyen állványszerűségen.
Valóban van a Matchbox márkájú, az nagyon jó, de én is ajánlom a HotWheels-t is, mert az is ugyanolyan jó.
Kb. 3-500 Ft körül vannak.
5/5 anonim válasza:
Itt szerintem van egy kis félreértés.A Matchbox-ból sajnos már csak gagyi van.Miért gondolom ezt?A 70-es években az angolok még igazi minőséget gyártottak,a 80-as évekre a távol-keleti gyártás már kicsit rosszabb volt,ma meg pff.Amióta a Mattel megvette a márkát,azóta tiszta műanyag és a névből próbál megélni a minőség helyett.Egy példa:az említett Corában volt a múltkor egy akció.Ötös csomagolású MB x forintért.Én teljesen kiakadtam a "minőségen",gagyi festés,igénytelen kinézet,és a poén,hogy az öt autónak könnyebb volt a súlya,mint a 80-as években egy autónak!Na ekkor döntöttem el,hogy inkább Siku-t veszek a fiamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!