Tudnátok segíteni? Valami keserű anyagot keresek.
Sziasztok!
Sajnos a kislányom (2,5 éves) a legutóbbi megfázásnál felvette azt a rossz szokást, hogy körbenyalja a száját, mostanra tiszta seb neki.
De ez "csak" az egyik probléma, a másik, hogy félek, hogy rossz beidegződéssé válik nála, az borzasztó lenne!
Az orvos adott krémet a bőrére, amit éjjel kenhetek rá, mert nem lenne jó, ha a hatóanyagot is lenyalná, és arra gondoltam, hogy ha legyógyulna, akkor valami rossz ízű dologgal bekenném neki. Ha nem viszem két napig levegőre, hogy ne fújja ki jobban a szél, és bekenem ezzel a "mivel?", akkor talán van esélyem, hogy még az elején elhagyja ezt a rossz szokást.
Szóval mit tehetnék rá szerintetek? Vettem ilyen körömlakkot, amit a körömrágós, ujjszopós gyerekeknek kell felkenni, de.. ha lenne természetesebb anyag, fűszer, vagy valami, akkor azt választanám.
Köszönöm szépen!
Éjjelente kenegetem az orvos által írt krémmel.
Nem gyorsan, de gyógyulgat, és bízom benne, hogy ha már nincs, ami kiváltja az ingert, akkor a "körbenyalás" szokása is elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!