2 évesnek mit adtok napközben, ha nem akarjátok édességgel, péksütivel tömni?
pufikuki (van natúr is, nem csak sós)
buláta
kölesgolyó
sajt
enyém szeret bekapni 1-1 szelet párizsit is
háztartási keksz
győri keksz
gabonagolyó (akár kakaós is)
A gyümölcsön kívül szereti a kölesgolyót, vagy a puffasztott kukoricát (ami mennyiségileg nem sok.. főleg amennyit megeszik.)
Néha egy kis ropit eszik. Nem édesszájú, az egyetlen édesség amit szeret az a túrórudi (és néha a lekváros pogácsa, amit ha sétálunk akkor veszünk).
kölesgolyó
pufi/kuki
ropi
győri keksz
dörmi piskóta
joghurt
puding
babapiskóta
kisfiam most rá van cuppanva az almakompótra...nagyon minimális cukorral csinálom, ebből eszik.
vagy ropi,mandarin,keksz,puffasztott rizses karika
Puffasztott rizs, hamlet ezeket rendszeresen elkunyizza tőlem :)) Ennek van egy csokis változata heti egyszer olyat is adok. Zabkekszet, korpovitot (imádja!!) én is szoktam sütni teljes kiőrlésű lisztből mézes kekszet szintén nagyon szereti.
Mandarin, narancs, banán karika pár db. Nem sok, hogy ne vegye el ebéd előtt az étvágyát.
Magamnak mivel fogyózok is meg amúgy is szeretem szoktam főzni vagy párolni zöldséget (piros répa fehér répa zöldbab párolva) szép színes beleeszik.
Akkor levágok csíkokra különböző színű pritamin paprikát:) Még a színeket is gyakoroljuk vele és finom is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!