Mennyi idő alatt tud megtanulni egy dalt egy 3-3,5 éves kisgyerek?
az en fiam meg nincs harom (de nemsoka), en azt vettem eszre, hogy tanitani nem nagyon tudom, viszont magától elég egy tucatszor.
(kb két hete enekeltem neki az iciri piciri dalt, o meg este siman elenekelte (ketszer hibazott), a tuzolto samet legalabb 100x hallotta, de nem megy neki a szöveg, az en elmentem a vasarba-t kb 30 enekles utan jegyezte meg, a wheels on the bus-nak pedig csak minden szak utolsó két sorát hajlandó elénekelni, a baj van a reszeg tengeresszelnek pedig egyszeruen kiszelektalta a "hej ho, de huzz ra egyet.." reszt, es anelkul enekli..
(december vegen kezdett el beszelni)
azert irtam le ilyen reszletesen, mert szerintem teljesen a daltól fugg, es hogy mennyire tetszik neki. (én speciel nem tanitottam neki ezeket, amikor kiadta, hogy enekeljem el, elenekeltem, de ennyi, mert szerintem tuti megall egy kicsit a fejlodesbe, ha enekelek neki, olyan hangom van)
ja, meg egy idoben kerte, hogy enekeljem el a "pom pom"ot, szerencsére arrol leszokott, de fel ora kellett, amíg kibarkópáztuk, hogy az alma egyuttestol a boldog szuletesnapomra gondolt, amit kb egy hónapja latott veletlenul.
szoval igy elore szerintem nem lehet megmondani mi "ragad" meg bennuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!