Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idő alatt tud megtanuln...

Mennyi idő alatt tud megtanulni egy dalt egy 3-3,5 éves kisgyerek?

Figyelt kérdés
Pl. Halász Judit: Boldog születésnapot című dalára gondoltam. Vagy csak a refrént képesek még elsajátítani?
2012. jan. 30. 23:36
 1/3 anonim ***** válasza:
áá ha épp eleget halják az egéászet képesek megtanulni,de ez gyerekfüggő,mert ha igazából nem érdekli,nem fogja megtanulni még ha képes is lenne rá.
2012. jan. 31. 07:09
 2/3 anonim ***** válasza:

az en fiam meg nincs harom (de nemsoka), en azt vettem eszre, hogy tanitani nem nagyon tudom, viszont magától elég egy tucatszor.

(kb két hete enekeltem neki az iciri piciri dalt, o meg este siman elenekelte (ketszer hibazott), a tuzolto samet legalabb 100x hallotta, de nem megy neki a szöveg, az en elmentem a vasarba-t kb 30 enekles utan jegyezte meg, a wheels on the bus-nak pedig csak minden szak utolsó két sorát hajlandó elénekelni, a baj van a reszeg tengeresszelnek pedig egyszeruen kiszelektalta a "hej ho, de huzz ra egyet.." reszt, es anelkul enekli..

(december vegen kezdett el beszelni)

azert irtam le ilyen reszletesen, mert szerintem teljesen a daltól fugg, es hogy mennyire tetszik neki. (én speciel nem tanitottam neki ezeket, amikor kiadta, hogy enekeljem el, elenekeltem, de ennyi, mert szerintem tuti megall egy kicsit a fejlodesbe, ha enekelek neki, olyan hangom van)

ja, meg egy idoben kerte, hogy enekeljem el a "pom pom"ot, szerencsére arrol leszokott, de fel ora kellett, amíg kibarkópáztuk, hogy az alma egyuttestol a boldog szuletesnapomra gondolt, amit kb egy hónapja latott veletlenul.

szoval igy elore szerintem nem lehet megmondani mi "ragad" meg bennuk

2012. jan. 31. 08:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. jan. 31. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!