Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1,5 éves fiamnak torkgyulladás...

1,5 éves fiamnak torkgyulladása van, ti adnátok antibiotikumot ha nem mulik de nem lázas?

Figyelt kérdés

A doki irt fel, ki is válltottam, azt mondta ha belázasodik kezdjem el adni, de nem lázas már 1 napig volt csak, viszont folyik az orra sürüen, és mutogatjana torkát hogy fáj, alig eszik, alig iszik és nem tud alaudni csak sir. mit tegyek? a dokinkat nem érem el. elkezdjem adni az antibiotikumot?

én is elkaptam töle, nekem is nagyon fáj 3 napja és én is szenvedek a torkommal, de nem vagyok lázas.

2012. jan. 27. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Vidd vissza az orvoshoz (másikhoz, ha a tiétek ma már nem rendel)
2012. jan. 27. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Az én fiamnak is csak hőemelkedése volt,de viszont ő is mondogatta,hogy fáj a torka,így elvittem és tüszös mandula gyulladása van.Már javul.Nézzél bele a torkára,hogy látsz e valamit.Az látszik ha nagyobb a gond,ha tüszös az fehér apró kis pöttyök,hólyagok.Én is láttam mikor belenéztem a gyerek torkába egy lámpával.Sztem vidd vissza,nézze meg.

Milyen antibiotikumot kapott?Az enyém ospent.

2012. jan. 27. 14:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Én lányom nem volt lázas, mégis kellett az antibio, mert tüszős mandulája volt.

Menjetek el du. másik orvoshoz esetleg.

2012. jan. 27. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem csak akkor kell antibiotikum ha lázas.Ha nem kap gyógyszert akkor mitől múlna el neki.Én biztos hogy adnám neki.A kislányomnak nemrég tüdőgyulladása volt,neki is csak 1napig volt magas láza.Mégis kellett neki a gyógyszer,a semmitől nem jön helyre.
2012. jan. 27. 14:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok végre elértem az orvost délután, már meg is kapta az első adagot. ezt beszéltük meg. köszönöm a válaszokat azért.
2012. jan. 27. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Jól tetted! Gyógyulást!
2012. jan. 28. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!