Hány csepp Cebiont lehet adni náthás másfél éves kisfiamnak? (tehát nem megelőzésre, kezelésre adnám)
Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 09:29
2/13 A kérdező kommentje:
10 csepp a mindennapos használatra van, de nekem tiszta takony lett mára a gyerek (így is, hogy minden nap szed 10 cseppet). Ezért kérdeztem, hogy ilyenkor mennyivel szabad többetadni?
2012. jan. 27. 09:33
3/13 anonim válasza:
én nem adnék többet ilyenkor se
4/13 anonim válasza:
Dupla annyit nyugodtan adhatsz neki, az 200 mg, szóval még az is nudli. Célszerű ilyenkor a téli időszakban 1-2 hét c vitamin mentes időszakot tartani és újból kezdeni, mert a takonyból pont a c vitamin hozza ki hamarabb. Én adnék neki 2x15 cseppet is 2-3 napig.
5/13 anonim válasza:
És ha van Sinupret csepped otthon, akkor nyugodtan azt is, lényegesen lerövidíti a beteg időszakot ez a két "gyógyszer ".
6/13 anonim válasza:
Cebion---- Kilonként egy csepp
Ha 12 kg a gyerek akkor 12 csepp
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. jan. 27. 10:43
8/13 anonim válasza:
Amikor beteg: reggel és este kilonként egy csepp
a mi gyerekorvosunk szerint
9/13 anonim válasza:
Szia! Nekünk a doki azt mondta, hogy 2x 10 cseppet adjak nyugodtan. Tegnap este lett újra beteg a fiam, ma orvos megint, előtte héten volt beteg 2 hétig. :( Most megint nem megy oviba 1 hétig...Ezek szerint hiába adom én is a cseppeket? Igazából ez kilótól is függ, hogy mennyi a Gyermek. A C-vitamin hamar kiürül a szervezetből, persze sokat sem szabad adni egy nap. Tegnap és ma 30 cseppet adtam/adok, mert majd' 20 kg kisfiam, így mehet Neki.
Szóval nyugodtan adhatsz 2x10 cseppet egy nap kevés teába elkeverve. Bízunk benne, hogy hamarabb túl lesznek a betegsége(ke)n.
10/13 anonim válasza:
az én fiam másfél éves, tél eleje ota napi 10 cseppet kap, de most hogy beteg 2x kap egy nap és citrom van a teájávan, sok gyümölcs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!