Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mibe csomagoljátok az internet...

Mibe csomagoljátok az interneten eladott babaruhát?

Figyelt kérdés
overált adtam el, de még sose csináltam ilyet.
2012. jan. 24. 15:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Igen én is, de az már megszűnt. Hiába, hogy 500g-ig, 750g-ig, ha dobozban van feladva, az már csomagként számít. Ez nekem is új volt, amikor adtam fel, és buktam is rajta 225Ft-ot. :S Ez január 1-jétől van így sajnos. :(
2012. jan. 24. 19:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha dobozban adod fel, akkor is lehet levélként feladni, webáruházam van és teszveszezek, vaterázok, tudom.

A lényeg a doboz mérete. A postán meg lehet kérdezni, talán a 3 oldala együttesen nem haladhatja meg a 90 cm-t, a leghosszabb oldala a 30 cm-t ahhoz, hogy levélként tudd feladni. A többit már leírták, tehát a lényeg, hogy tedd azért be valami vékony zacsiba, hogy védve legyen a ruha és bele a borítékba, ha többször fogsz eladni, akkor érdemes egy konyhai digitális mérleget beszerezni, sokkal egyszerűbb. Azon leméred a csomagolással és a súly alapján megnézed a sima, ajánlott, elsőbbségi stb. postaköltséget.

2012. jan. 24. 20:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak.
2012. jan. 24. 21:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Mindig csomagold be először egy nylonba, utánna vagy dobozba( tápszeres, cipős, gabonapelyhes, mosogatógéptablettás stb..) vagy barna csomipapírba. Jól ragaszd le, pontos cím és mehet:)

Ha van pontos mérleged akkor te is tudsz árat számolni, ha nincs akkor méresd le a postán.

Jó adás-vételt!

2012. jan. 25. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!