Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyára vagy apára hasonlít...

Anyára vagy apára hasonlít jobban a fiú gyermeked? Szerintetek tényleg a fiúk jobban hasonlítanak az anyjukra?

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 16:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Újszülött korában egy az egyben az apjára hasonlított. Most, 4 évesen már nem látom, hogy nagyon hasonlítana rá. Sokan mondják, hogy rám hasonlít nagyon, igaz, én ezt sem nagyon látom, de biztos így van, ha ennyien mondják. Mondjuk a saját kiskori képeimmel ha összehasonlítom, akkor tényleg olyan, mint én voltam ennyi idősen, csak fiú kiadásban :)

Viszont én úgy látom, hogy anyukámra és a testvéremre is sokban hasonlít.

2012. jan. 23. 18:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam tiszta apukája, a kislányunkat még nem tudom kire hasonlít majd, mert még pocakban van.
2012. jan. 23. 18:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Első fiam tiszta apja de meg jobban apai nagyanyja. Második fiam tiszta én de meg jobban az én nagymamám.
2012. jan. 23. 20:02
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Fiam teljesen úgy néz ki, mint az apja. A szeme picit másabb, de egyébként mindenki ámul rajta, hogy mennyire ugyanolyanok az apjával :-) Rám egy cseppet sem hasonlít. A természetét még nem tudom megállapítani kié. (16 hónapos).
2012. jan. 23. 21:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Kislányom természetre rám, de külsőre apára. fiamnál fordítva.Külsőre én, de természetre tiszta apja.
2012. jan. 23. 21:14
 16/19 anonim ***** válasza:

2 fiam van.

A nagyobbiknak csak a szeme az enyém, az összes többi külső és belső tulajdonsága az apjáé.

A kicsi egyáltalán nem hasonlít rám:) De az apukájára sem. Talán az én apukámra és az ő nagyijára, de nagyon vegyes:)

2012. jan. 23. 22:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
a fiam inkább az apjára, a lányom inkább rám hasonlít. Legalábbis ezt mondják.
2012. jan. 23. 22:23
 18/19 anonim ***** válasza:
A lányom 4d uh-on és születése után úgy nézett ki mint az apja miniben!!!:)Már kupálódik,kezd rám hasonlítani,de apa még mindig dominánsabb.A fiam meg pont mint én:)
2012. jan. 24. 21:59
 19/19 anonim ***** válasza:

2,5 eves kisfiam tiszta apja. Mikor megszuletett mar akkor is dobbenetes volt a hasonlosag de most is.

Most varjuk a masodik babat ,kivancsi vagyok kire hasonlit majd :)

2012. febr. 2. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!