Hány kiló 92 centi körüli kisgyermeked és mennyi idős?
Figyelt kérdés
Kislányom 2 éves 92 centi és 15.5 kiló!Ha esetleg ekkora volt 2 év körüli gyermeked 3 éves korára mekkora lett?2012. jan. 22. 12:42
11/17 A kérdező kommentje:
Szerintem is igazad van!Én sem tartom az enyémet kövérnek!Szerintem nagyon édesek akár vékonyabbak akár kicsit erősebb testalkatúak! :)
2012. jan. 22. 13:18
12/17 anonim válasza:
hát akkor lehet csak mi futottunk össze ilyen "kedves" emberekkel...szerintem is cuki mindegy milyen testalkat:)
13/17 anonim válasza:
Fiam 25 hónapos, 14,5 kg és 93 cm. Teljesen arányos, formás kiskölyök, kockás a hasa, nem kövér.
14/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok, az én fiamnak pedig már a tüdőgyógyász doktornő is írta a papírjára hogy "pasztózus kisgyerek". Utánaolvastam, pufók, zsírpárnás (!) gyereket jelent!!!!
A fiam tényleg pofazacskós, de ilyen alkat, ráadásul elég erós csontozatú, vérig sértődtem, amikor elolvastam!!
Tényleg nem kövér, formás, izmos.
15/17 anonim válasza:
13 kg korul van, 26 honapos.
Lehet, hogy mar tobb is, mint 92 cm.
De meg igy is mindig megdicserik, hogy milyen eros es jo kiallasu kisfiu. Ha kiloban tobb lenne, akkor tuti pufi lenne mar.
16/17 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányom két és fél évesen volt 92 cm és 14 kg. 3 évesen (most decemberben) pedig 97 cm és 15 kg. Erre most megmértem és három hét alatt nőtt 2 cm. A súlyát nem mérem mert nincs mérlegünk, de keveset eszik, most kezdte az ovit.
17/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ!Mivel egyszer többet nő máskor többet hízik kislányom így nagyon kíváncsi vagyok most melyik jön de bízom benne nőni fog többet!Mindenkinek nagyon jó gyereknevelést kívánok! :)
2012. jan. 23. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!