Mit csináljak, hogy kislányom ne tépje és ne egye meg elalváskor a haját?
Figyelt kérdés
Kislányom 2 éves és elalvás előtt kiszed egy csomó haját, amit meg is eszik. A kakijában sokat találtam és már nem első eset volt. Félek, nehogy vakbélgyulladása legyen. Mostmár mindig addig ott vagyok vele, míg el nem alszik, és ha észreveszem, akkor rászólok. Szerintem ez már egy megszokás nála.2012. jan. 20. 17:52
1/8 anonim válasza:
Gumizd össze ugy hogy ne tudja kibontani.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ki bír venni minden gumit a hajából.
2012. jan. 20. 18:07
3/8 anonim válasza:
Akkor hajts mlg egyet, hogy te is alig tudd áthuzni. Nem fog neki sikerülni. Mekkora a haja?
4/8 anonim válasza:
Megint én vagyok, :) fodrászon nem gondolkodtál? És ezt hiszti is övezi?
5/8 anonim válasza:
Szia!Vágasd le a haját rövidre,máshogy nem tudod leszoktatni róla.Ha minden este csinálja összecsomósodhat a belében is és okozhat elzáródást.Felnőtt korban ez komoly betegség.A fiam is tekergeti a haját,minden elalvás előtt,nem eszi,viszont úgy összegubancolja hogy ki kell vágni.Azóta igyekszem rövidre vágni a haját.
6/8 anonim válasza:
Próbálj neki valami mást adni amivel nyugtathatja magát. Valószínű ezzel feszültséget vezet le. Gondolom mesélsz neki, össze bújtok stb.
Ha levágatod a haját attól a feszültsége meg marad, szerintem.
7/8 anonim válasza:
Alszik valamivel? Próbálj neki valamit adni, amivel alszik, de ne hajasbabát. Valami plüssöt, stb..
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Igazán nincs nagy haja, elöl kisebb, mint hátul. Plüsstálatokkal alszik, még cumizik, és azt is kiveszi. Nem hisztizik, tök csendbe csinálja. Alapjában véve egy nyugodt kisbaba, nincs gond vele.
2012. jan. 21. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!