Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől fáj a kislányom nunija?

Mitől fáj a kislányom nunija?

Figyelt kérdés
2,5éves kislányomat, két hete vittem dokihoz, mert bepirosodott a nunija meg sárgás folyása lett. Mondta a doki, hogy gomba, kenjem Canestennel. Eddig úgy tűnt hogy elmúlik, de két napja fájlalja, és megint piros neki. Mitől lehet, nem múlt el a gomba? Vagy mégsem az volt neki és valami más fertőzés lehet? Más is járt már így?
2012. jan. 19. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyászhoz vitted? Ha nem akkor az legyen holnap az első.
2012. jan. 19. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Pelust használ még? Ha igen, akkor napközbenre ne adj rá, mert a krém-pisi-meleg miatt még be is fülled a nunija.
2012. jan. 19. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Kislányom3,5 éves és ő is mostanában mondja hogy fáj neki.De nem piros, nincs semmi.Volt hogy bekentem canestennel.Éjszaka még pelusos.
2012. jan. 19. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Vidd vissza dokihoz, és mondd meg, hogy írjon mást.
2012. jan. 20. 07:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem pelusos már. Éjszakára sem használunk. Ma reggelre elmúlt megint neki a pirosság meg a fájdalom is. Doki sajna csak hétfőn rendel, a bőrgyógyászat nálunk meg kész katasztrófa. 2 héttel előbb kell időpontot kérni. Most kenni fogom egész hétvégén neki Canestennel, meg kammilateába fogom csücsültetni, aztán remélem hétfőre elmúlik neki. De ha nem, megyünk vissza a dokihoz.
2012. jan. 20. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha a Canesten eddig sem használt, akkor szerintem ezután sem fog, viszont a kamillát kipróbálhatod.
2012. jan. 20. 11:57
 7/7 anonim ***** válasza:
A kamilla jó ötlet, de vigyázz vele, mindenképp kend mellette a Canestennel, mert kiszárítja a kis bőrét a kamilla, és akkor meg attól lesz baj. Egyébként szerintem nyugodtan kenheted akár Bepanthennel is, mert az is bőrnyugtató.
2012. jan. 20. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!