Hogyan szoktassam le hogy 20-30 percenként felébredjen? Egyedül elalvás? Hogyan?
Szerintem is meg kéne tanítani egyedül elaludni, én fiam is amikor megtanult, azóta felébredhet ugyan 30 perc után, hallom, de vissza is alszik, ha nem megyek be hozzá.
Mi úgy csináltuk, hogy az ágya mellé feküdtünk, így nem sírt, és egy idő után álomba forgolódta magát. Ha adsz neki valami szundikendőt, lehet, hogy rögtön nem, de egy idő után jól fog jönni neki. Én adtam két szundikendőt, két plüss állatot csak dísznek, mégis az egy plüs elefánttal akar mindig már aludni. Ő azt választotta (mikor elkezdtük szoktatni az egyedül alváshoz).
4-5 nap után mikor már elaludt, ha bent maradtunk vele, kijöttünk, mikor már félálomban volt. Volt, hogy sírt, visszamentünk, simi, puszi, megint ki, megint be.... 1-2 hét volt összesen, de most már berakom az ágyba, és magától elalszik. Nem mondom, hogy könnyű volt, sírni nem hagytam, de nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!