2.5 éves gyerekkel moziba? Kibír egy mesét végignézni? élvezi?
Abszolút gyerekfüggő. Az enyém alig múlt két és fél éves és éppen határeset. Ami tetszik neki, azt bármeddig képes lenne nézni, ami nem tetszik, azt egyből otthagyja.
Szóval én a mi esetünkben még nem vinném őt.
Szia!
A nagy tesó szülinapján voltunk először moziban,akkor volt a pici 2,5 éves.Mi is a Verdák 2-t néztük meg,1 órát bírt ki csendben,nézte a filmet,utána 1x kellett elvinnem pisilni(köszönhető a sok ivásnak:))!Utána is csendben ült,de annyira nem élvezte,de ez sajnos a film miatt volt,ez pl.nekem sem tetszett annyira,mint az első rész.
Karácsonykor elmentünk családilag megnézni a Karácsony Artúrt,pisilni ez alatt is elmentünk,de ez a mese tetszett neki.(akkor már elmúlt 3 éves egy picivel)
utolsó vagyok
cirkuszban is voltunk már vele,azt viszont nagyon-nagyon imádta(tavaly a vízicirkuszi műsoron voltunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!