Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2.5 éves gyerekkel moziba?...

2.5 éves gyerekkel moziba? Kibír egy mesét végignézni? élvezi?

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 10:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mi még nyáron néztük meg a 2.5 évesemmel a Verdák 2. Félve mentem be,de ugye a nagyobb látni szerette volna. Nagyon szereti ezt a mesét a kicsi is. Nagyon türelmesen,édesen nézte. Hangosan röhögött és folyamatosan evett,ivott. Az utolsó 15-20 percben kezdett mocorogni. De az sem volt vészes.
2012. jan. 19. 10:17
 2/14 anonim válasza:
25%
vannak még h*lye szülök
2012. jan. 19. 10:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha otthon leköti a mesenézés, akkor lehet, hogy kibírja, de az én két és fél évesemet egyáltalán nem köti le a tv, így én nem vinném el a moziba.
2012. jan. 19. 10:21
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én két és fél éves fiamat eszembe nem jutna moziba vinni:)

Még a tévé se köti le 5 percnél hosszabb ideig:)

De a barátnőm lánya pl. imád mesét nézni, őt ennyi idősen simán el lehetett vinni moziba, még élvezte is.

2012. jan. 19. 10:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem gyerektől is függ. Én a kisfiam 2,5 évesen még nem mertem moziba vinni, mert még egy 30 perces mese alatt sem tud megülni otthon a fenekén. :) Már 3,5 éves, de még mindig úgy gondolom, hogy neki az baromi hosszú lenne. Én most egy bábszínházi előadással szeretnék nála bepróbálkozni, de még attól is félek, hogy végigüli-e. :D Iszonyat milyen sajtkukac!
2012. jan. 19. 10:23
 6/14 A kérdező kommentje:
az én gyerekem szereti a meséket,simán végignézi a Micimackót.nem értem miért lennék ezért hülye szülő,hogy a gyerekemnek jót akarok.voltunk már játszóházba nem rég most mást csinálnánk.nem értem mi a f.....t kell negatív véleményt nyilvánítani... nem egy börtönlátogatásra vinném.a többieknek köszi
2012. jan. 19. 10:31
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.

A nagyobbik fiam itthon végignézi ugyan a meséket, de moziba így is csak 4 évesen mertem vinni. Nem is jött be neki annyira, mert nagyon hangos és ugye nem kérdezgethet közben, mint ahogy itthon szokta.

Innivalót sem nagyon mertünk adni neki, de így is 1x ki kellett mennie pisilni.

Na meg milyen mesék mennek már??? Talán a Bogyó és Babócát vagy max. a Micimackót tudnám ajánlani, mert a többi az inkább nagyobbaknak való.

Szóval szerintem felesleges még ilyenekkel terhelni őket, nagyobb korukban is lesz még bőven alkalom rá!

8/14 anonim ***** válasza:
A lányom még ennyi se volt, mikor elvittük a bogyó és babócára. 9 mesét ült végig a 13-ból, a többit mászkálva nézte (fel-le a lépcsőkön) de senkit nem zavart, mások is gyerekkel nézték a mesét, ők is biztos láttak már rohangáló kétévest :)
 9/14 A kérdező kommentje:
:) gondolkoztam még bábszínházon,de szerintem azt nem ülné végig...vagy cirkusz?ahhoz még kicsi ugye?
2012. jan. 19. 10:38
 10/14 anonim ***** válasza:
A támadásokkal ne törődj. Te ismered a gyereked,te tudod mit engedsz meg neki megnézni és mit nem. Ha otthon megnéz egy mesét simán, akkor szerintem vidd el nyugodtan moziba.
2012. jan. 19. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!