Nem veszi be a gyógyszereket a beteg gyermekem. Mit tegyek most? (lázas beteg)
Én is azt gondolom, hogy olyan nincs, hogy egy 3 éves gyerek nem akarja bevenni a gyógyszert és én ráhagyom. Ha kell akkor erőszakkal, de mindenképpen beadom neki. Ilyenkor fontosabb az egészsége mint az egója, mert az egész csak erről szól.
Az én fiam is 3 éves, Ő zokszó nélkül beveszi az antibiotikumot is, és utána választhat valami édességet. Mi így egyeztünk meg vele. Gyógyszer = csoki.
én is a szívtelen dög szülők közé tartozom :)
választhat, vagy beveszi szépen vagy apa lefogja én meg beadom neki.
írtad, hogy összeszorítja a fogait ezért nem tudod így beadni. na velem ebben sem partner, finoman megnyomom az arcát így nem tudja összeszorítani a fogait és már bent is van a gyógyszer.
ezt mindig el kell játszanunk, de következő alkalommal már inkább beveszi.
a szuri meg úgy néz ki, hogy az aszisztenssel erősen lefogjátok. bár szerintem ez tényleg akkor ha kihányja a gyógyszert direkt, egyébkét apával ennyi erővel megoldjátok ti is otthon.
tényleg az van, hogy nagy baj lehet ha nem veszi be a gyógyszert így kénytelen az ember erőszakosan beadni :( sajnálom de ez van
Az én kislányom is ennyire nehéz eset.(:
Mivel ő rossz-evő, és csak a tápszer az amit biztosan elogad, elalváshoz - abban kapja meg (mindig kérem, hogy minél semlegesebb izűt írjanak fel). A kisfiadnak mi a kedvenc étele, amit általában elfogad? Próbáld azzal beadni! Gyümölcslevek, tejberizs, gyümölcsös joghurt, puding?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!