Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekülés kérdés?

Gyerekülés kérdés?

Figyelt kérdés
A gyerekülés hátulján vannak az utasítások kiló szerint, hogy 15 kiló után már nem az ülést rögzítem be, és a gyerekülésen belül kapcsolom, hanem ülésestül kell bekötni, tehát magát a gyerekülést nem rögzítem. Ez tényleg így van?? Biztonságos ez?
2012. jan. 16. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, én is úgy látom, hogy ez már így van. Szerintem amiatt, mivel 15 kg felett már inkább ülésmagasítóként funkcionál az ülés, csak a háttámla még plusz biztonságot jelent. Végül is a gyerekülést is rögzíted, mert az öv nemcsak a gyereket tartja, hanem a gyerekkel együtt az ülést is a kocsihoz szorítja.
2012. jan. 16. 15:47
 2/5 A kérdező kommentje:
...de úgy billeg meg inog....hiába kötöm be rendesen, és feszítem meg, simán dől előre meg vissza. Lehet ha baj lenne megfogná azért a biztonsági öv.....
2012. jan. 16. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
milyen ülésetek van? elméletileg nem mozoghatna.
2012. jan. 16. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy mozog, hiszen az ülés nincs rögzítve, hacsak nem isofix-es. Téged sem fixre rögzít a biztonsági öv az ülésbe, Te is billegsz jobbra ballra, de azért megfog az öv ha nagyobbat fékezel, és teljesen nem billensz oldalra sem. Ezek az ülésen inkább magasítók, mert ugye anélkül az öv a gyerek nyaka előtt menne, a jobb üléseknek kitűnő az oldalvédelmük, ez is nagyon fontos. A többi már a biztonsági öv dolga
2012. jan. 16. 16:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha úgy van, akkor igen. Az övfeszítő fogja majd meg, ha kell, mint ahogy minket is.
2012. jan. 17. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!