Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SYBEX SOLUTION 15-36KG-IG...

SYBEX SOLUTION 15-36KG-IG BIZTONSÁGI AUTÓS ÜLÉS?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék kérni? Mennyire biztonságos? Mennyire megbízható??
2012. jan. 15. 07:34
 1/10 anonim ***** válasza:

2 éve használjuk, meg vagyunk vele elégedve. Ár/érték arányban szerintem maximálisan jó.

Kiváló teszteredményei vannak, azért ez talán jelent valamit és ehhez képest a 22-25e Ft-os ár szerintem abszolút jó.

A kicsinek is lassan aktuális lesz az üléscsere, valószínűleg neki is ilyet veszünk majd.

2012. jan. 15. 08:11
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Ha nem jelent gondot linkelnél nekem teszt eredményt erre a típusra, mert az Istenért nem találok, csak más típusú Sybex-ekre.

Köszönöm!

2012. jan. 15. 09:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Bocsi, de linkelni nem tudok, csak azt tudom, hogy jó eredményeket ért el.

Amúgy Cybex-nek írják :)

2012. jan. 15. 09:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi is vettünk egy nagyon jó állapotban levő használtat anyu autójába, meg vagyunk elégedve vele.
2012. jan. 15. 14:58
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. jan. 15. 14:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen Cybex valóban! Nem figyeltem, tesz-veszről másoltam át! /eladó rosszul írta/ Bocsánat!
2012. jan. 15. 14:59
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

A lap alján vannak az összesített eredmények. Jó eredményt ért el. Szerintem is jó ülés, én most épp nem tudok dönteni milyent vegyek!

2012. jan. 15. 15:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi 1,5 éve használjuk, szeretjük!

Hogy mennyire biztonságos, szerencsére nem tudom. :)

2012. jan. 15. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekünk cybex solution x-fix van ez isofixes .Nagyon jó én csak ajánlani tudom ezt a márkát.
2012. jan. 15. 20:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is most vettem/rendeltem.Most csütörtökön érkezik meg.Ez 36e ft-t volt.Nem isofixes,mert nincs az autóban.De ha lenne mindenképpe azt rendeltem volna.És nagyon jó teszeredményeket kapott!!Írd be a googleba.
2012. jan. 15. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!