Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Éjszakai szobatisztaság,...

Éjszakai szobatisztaság, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Kisfiam nemsokára 3,5 éves lesz, nappal már régóta szobatiszta, éjjel nemrég még pelenkát kapott, gyakran szárazon vettem le róla. Most egy ideje nem adunk rá pelenkát, a bilit bekészítjük a szobába, de minden éjjel bepisil. Hogyan szoktassam rá hogy ne pisiljen be?
2012. jan. 14. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha olyan mélyen alszik, hogy nem érzi, hogy pisilnie kell, akkor nem tudsz mit tenni. Hacsak nem akarod felébreszteni vagy álmában biliztetni. (már ilyet is hallottam.)
2012. jan. 14. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Mielőtt mész aludni, álmában pisiltesd meg. Vagy ha nagyjából tudod, hogy mikor szokott bepisilni, még előtte vidd ki.
2012. jan. 14. 12:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg add vissza a pelust es legyel turelmes. Ez a legjobb dolog amit tehetsz. Ha nem volt folyamatosan 6 honapig agytiszta, akkor nem esett vissza, tehat nem alakult ki meg nala. 5 eves korig normalis az ejszakai bepisiles. Pont a tegnap vagy tegnapelott kerdezte ezt egy anyuka, h meddig normalis. Keress utana Ranschburg Jeno velemenyere ebben a temaban, meg fogsz nyugodni. En sosem ebresztette, pisltettem ejszaka a kislanyom, nem is beszeltunk errol ugy mint problemarol. Marciusban lesz 5 eves, es ugy nez ki, h 1 honapja nem pisil be, de meg nem merem elkiabalni magam. 5 eves kor utan javasoljak a kivizsgalasokat.
2012. jan. 14. 13:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Valószínű marad a pelus még egy ideig éjjelre.
2012. jan. 17. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!