Nagy baj, hogy 2,5 éves kisfiam már egyáltalán nem alszik délután?
Szia! Hasonlo a helyzet nalunk . Az en kisfiam is 2,5 eves es nagyon ritkan alszik delutan. O reggel 10-ig neha fel 11-ig is alszik. Pedig 9 orakkor furdes van aztan alvas.
O is elalszik az autoba.
Tanacsot nem tudok adni csak gondoltam leirom,hogy nem vagy egyedul.
Kedves Sorstárs, csak annyit tudok "tanácsként" mondani, hogy ha egyébként jól fejlődő, kiegyensúlyozott gyerek, akkor nem kell aggódni. Ilyen típus és kész. Az én fiam jövő hónapban lesz kétéves, de a napközbeni alvással mindig hadilábon álltunk. Ő már másfél éves korától nem alszik napközben, - s hogy a 2. válaszolóra reflektáljak - akkor sem, ha korábban kelt. Hajnalban meg sztem felesleges megszakítani az álmát, ha jóízűen alszik. Nálunk mostanra beállt nagyjából, hogy este fél9-től reggel 8-ig alszik. Ma mondjuk vmi felébresztette fél7-kor, kíváncsi leszek, bealszik-e délben... sztem nem.. :))
Ja, és igen, ugyanaz a helyzet az autóval, kissé dühítő, mert ha mondjuk este 6-kor jövünk hazafelé, az autóban elalszik, aztán kukorékol még este 10-kor is.. de minden folytatódik másnap tovább.. Gondolom, majd ha közösségbe kerülnek, talán változni fog valamit.
Kedves 3.valaszolo!
Az elso valaszolo vagyok. Nalunk is ugyanez van mint nalatok. En is probaltam reggel elobb kelteni, este esobb fektetni. De nem... Es en se keltem reggel ha joizuen alszik.
Ugy vagyok vele,hogy ha ovis lesz ugy is kellnie kell. Biztos hamar megszokja majd Ok meg gyorsan tudnak alkalmazkodni.
Sziasztok, köszönöm a válaszokat!
Azt nem írtam, hogy lassan beletörődök, hogy délután nem alszik, de hogy este sem akar! Ma is 22:00 után aludt el, addig szaladgált, pedig már 19:00-kor rajta volt a pizsi. Direkt nem fürdettem meg, csak kezet, arcot és popsit töröltünk, hogy ne menjen ki a szeméből az álom. 4x kijött pisilni, 1x szólt, hogy kakilnia kell, de abból nem lett semmi. :-))
Apa is beszállt az altatásba, de fél óra múlva feladta, úgy üvöltött a gyerek.
Látom, többen is vagytok hasonló helyzetben, majdcsak lesz jobb is. Jó egészséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!