A cumizó gyerekek beszéde?
Cumizik a kisfiam, elég intenzíven. :) Másfél éves, pici kora óta nagy "cumirajongó". De igazából nálunk védőfelszerelésként funkcionál, mivel ha nincs a szájában, minden egyebet beletuszkol.
És tegnap a barátnőm édesanyja azt mondta, hogy vegyem el tőle a cumit, mert a cumizó gyerekek sokkal lassabban és nehezebben tanulnak meg beszélni. Mit gondoltok erről?
Ennél már csak "a tápszer a lusta szülôk kedvence" típusú beszólásoknak szoktam jobban örülni...
Ha van egy kérdés, akkor sokan nem értem, miért nem arra válaszolnak... Az nem válasz, hogy kiragad egy szót, és elkezdi arról ecsetelni a személyes véleményét...
Azért gondoljátok meg amit a kérdező az utolsó soraiban kérdésként tesz fel! Nincs esetleg abban valami igazság?
Ha folyamatosan a szájában lóg egy gumidarab akkor az nem akadályozza a beszédben?
Ja és hogy kinek milyen a stilusa?!
én legalább vállalom a nevem, szemben veletek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!