Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A cumizó gyerekek beszéde?

A cumizó gyerekek beszéde?

Figyelt kérdés

Cumizik a kisfiam, elég intenzíven. :) Másfél éves, pici kora óta nagy "cumirajongó". De igazából nálunk védőfelszerelésként funkcionál, mivel ha nincs a szájában, minden egyebet beletuszkol.

És tegnap a barátnőm édesanyja azt mondta, hogy vegyem el tőle a cumit, mert a cumizó gyerekek sokkal lassabban és nehezebben tanulnak meg beszélni. Mit gondoltok erről?

2012. jan. 10. 20:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
hát igen.utalhat.a stilus a megyarázkodás hát von némi kivetnivalót magaután.de azért jó érzés,hogy vannak még tökéletes enberek,tökéletes anyukák,biztos nálad nem lehetne találni semmit amiért meglehetne téged szólni.vagy mások úgí gondolják mindenki úgy csinálja ahogy akarja,mert azért vannak még értelmes emberek....Na nem rád gondoltam.okos
2012. jan. 12. 10:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Ennél már csak "a tápszer a lusta szülôk kedvence" típusú beszólásoknak szoktam jobban örülni...

Ha van egy kérdés, akkor sokan nem értem, miért nem arra válaszolnak... Az nem válasz, hogy kiragad egy szót, és elkezdi arról ecsetelni a személyes véleményét...

2012. jan. 12. 10:53
 13/15 szokratesz ***** válasza:

Azért gondoljátok meg amit a kérdező az utolsó soraiban kérdésként tesz fel! Nincs esetleg abban valami igazság?

Ha folyamatosan a szájában lóg egy gumidarab akkor az nem akadályozza a beszédben?

Ja és hogy kinek milyen a stilusa?!

én legalább vállalom a nevem, szemben veletek....

2012. jan. 12. 12:22
 14/15 anonim ***** válasza:
ja,tényleg válallod a neved,vagy az kinek is a neve?,jaj de okos vagy.kis álneves.
2012. jan. 12. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:
ja,és azt senki nem állítja,hogy igen nagyon jó és add neki továbbra is,had cumizzon,viszont az én gyerekem is cumizott és nagyon szépn érthetően kezdett és beszélni,és azóta is szépen beszél.sőt még a beszéd megindulása késztette arra,hogy mindig kivegye.nyilván rá lehet szoktatni,hogy kevesebbet cumizzon,de a kérdés nem az volt,ha ezt kérdezi majd okoskodhatsz.
2012. jan. 12. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!