Miért ilyen szemét velem a férjem?
Mondom neki,hogy szóljon a bölcsibe holnap reggel mikor viszi a gyereket,hogy később megyek majd a gyerekért.Errefel kiakad,hogy miért nem tudok menni érte időbe.És,hogy ő eddig se szólt soha a gondozónőknek,amikor később mentem.Most esett le,hogy ezért nem szeretnek engem a gondozónők...a férjem miatt...mert őnagyságának baromi nehéz reggel közölni a gondozónőkkel a dolgokat.Hogy lehet ilyen velem a férjem?Én mindig mindent mondok azon a héten reggel amikor én viszem a gyereket...
Lehet tényleg komolyan el kéne gondolkozni a váláson nekünk....semmi értelme már ennek a kapcsolatnak...már kapcsolatnak se lehet ezt nevezni.
Szerintem ez a bölcsis nemszólás csak a jéghegy csúcsa, ezen akadt ki a kérdező, de nyilván csomó minden más van, ha azt mondja, ez már nem is nevezhető kapcsolatnak.
Addig is, amí egymással megoldjátok a gondokat, a gyerek érdekében szólj be telefonon a bölibe, ha később mész érte. Ne őt meg téged utáljanak a gondi nénik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!