Kiabáltál már kisgyermekeddel azért, mert (már többedik alkalommal) nem akar aludni, holott nyűgös, dörzsöli a szemét, minden baja van?
Hát igen: ilyenkor elég hulladéknak érzi magát az ember ...
Nálunk a lányaink 2 éves koruktól nem alszanak. Azt nem mondom, hogy 1-2 alkalommal az elején azért becsúszott egy héten, de igazából nem.
A fiúnkkal semmi gond nem volt, ő simán aludt.
Próbálkozzatok, hogy délután kevesebbet aludjon vagy csak pihenjen, nem kell aludnia.
Szerintem akinek rossz alvó gyereke van , mindenkivel előfordul. Persze megbánjuk, de megesik.
Velem is. Se délbe se este nem akar aludni. Pici kora óta kinlódunk az alvással, utálja!
Valahogy időnként belefárad az ember, mert bizony fárasztó tud lenni. Attól még ugyanugy szeretem imádom, meg aztán lelkiismeretfurdalásom van, de előfordult gyengébb fáradtabb napjaimon h rákiabáltam mérgesen emiatt. 4 éves.
Emiatt ne rágd magad!
Nálunk minden nap ilyen. Minden nap harc a déli és esti altatás is, ha valamit ki lehetne iktatni az életemből, az az altatás lenne... nagylányom katasztrófális alvó volt mindig is.
Most vagy mésfél hónapig nem aldut, feladtam , de most kezd visszazsokni hál égnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!