Ti adtok/főztök olyan ételt a gyerekeknek (családnak), amit ti magatok nem szerettek?
Próbálok mindent megkóstoltatni vele, amit lehet. Persze biztos nekem sem jut eszembe minden étel.
Én utálom sajnos a főzelékeket, de lányomnak mindig megcsinálom és szerencsére meg is eszi.
Egy gesztenyepüré még nem a világvége, ne aggódj. :)
A férjem szereti a sóskát, de sose főzök, mert meg se kóstolnám, honnan tudhatnám, olyan-e, amilyennek lennie kell? Amúgy véletlenül tök egyforma az ízlésünk, pl paradicsomszószos cuccokat egyikünk se szereti, úgyhogy a sóskán kívül más nincs is, ami hiányérzetet okozhatna neki :)
A gyerkő ha van is, amit szeret, mi meg nem, nem derül ki, mivel a mi kajánkat eszi...
Csak egy pár kaja van, amit annyira nem szeretek, h nem eszem meg, pl kelkáposztafőzelék, pacal.
Azokat amiket nem szeretek, de megeszek, főzöm, amiket meg nem eszek meg, azt nem :)
Pont mint utolsó!
Bár mi nagy főzelékesek vagyunk, spenót, sóska, borsó, krumpli, z.bab, fejtett baba, lencse, sárgaborsó, kelkápszta stb. valami feltéttel (legtöbbször fasírt) nagyon csúsznak mindenkinek.
Én is nagyon válogatós vagyok, de soha életemben nem ettem olyan változatosan, mint amíg itthon voltunk a fiammal, és szinte naponta főztem neki.
Igen, kap. Nálunk én is és apuka is ritka finnyásak vagyunk, csak más-más téren. A gyerek hála égnek mindenevő :) Sőőőt imád enni.
Így aztán mivel a férjemnek is megcsinálom amit szeret én nem így nekem ez nem okoz gondot. Főként, hogy már elég régóta azt eszi amit mi is.
Ha valamelyikünk részéről "nem szeretem" étel van akkor inkább kétfélét csinálok és a kicsi mindegyikből kap, vagy amelyiket ép megkívánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!